Nenad Kovačević se ponovo javio, demantuje!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.10.2019.
20:11
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde ističe da su novinari pogrešno protumačili njegovu izjavu.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Danas se pojavila informacija da je Nenad Kovačević dao intervju za jedan beogradski list u kom navodi da je domaće prvenstvo namešteno.

"Apsolutno nemam ni jedan razlog da sumnjam u regularnost u srpskom fudbalu, bez obzira o kojem se nivou takmicenja radi. Očigledno da je neko tokom mog neformalnog razgovora sa prijateljima u većem društvu na jednom javnom događaju zloupotrebio nešto što je čuo da sam izgovorio i gde sam kroz humor rekao da sam trener u trećoj ligi i da je tamo sve namešteno od decembra do juna. O Superligi ni slovo nije bilo rečeno. I to za treću ligu je bila šala, jer imam tim sa kojim objektivno u ovom momentu ne mogu da napravim zapažen rezultat", rekao je Nenad Kovačević za "Telegraf".

Posebno ističe "izvlačenje iz konteksta".

"Niko od novinara mi nije prišao da me pita za izjavu ili intervju, već je zloupotrebio i izvukao iz konteksta moje reči. Zaista bih zamolio sve predstavnike medija da ubuduće moje ime i prezime ne zloupotrebljavaju. Žao mi je što je zbog nečijeg amaterizma napravljen veliki problem i nadam se da se ubuduće tako nešto nikada ni meni ni nekom drugom neće dogoditi", ističe Kovačević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 24.10.2019
21:48

Od "sve je namešteno" do "niko ne namešta u Srbiji", sve je tako pošteno da nam ceo svet zavidi. Jedan poziv menja sve i ovo baš potvrđuje da su prethodne tvrdnje tačne.

avatar
mkg
Thursday, 24.10.2019
20:56

Jedan poziv menja sve.

avatar
Johny_Quid
Thursday, 24.10.2019
20:50

Ovakvog coveka ste nasli da blatite ... ne daj se Piksi , ti si gospodin :)