Nenad Đokić ostavio pištaljku, ali opet se vratio na 158. večiti derbi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2019.
00:02
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Arbitar čija je odluka podigla veliku prašinu u prethodnom duelu ''večitih'', još jednom se oglasio na tu temu.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Polako se približavamo 159. večitom derbiju, ostalo je još dvadesetak dana do tog duela Zvezde i Partizana na ''Marakani'', ali dešavanja na onom prethodnom od jesenas u Humskoj i dalje se komentarišu.

Sećate se da je završeno nerešeno, rezultatom 1:1, ali je izjednačujući gol Ričmonda Boaćija izazvao brojne polemike danima i nedeljama posle ove utakmice.

Na signalizaciju pomoćnika iza gola, Nenada Đokića, ovaj pogodak je priznat, posle čega su usledili burni protesti igrača i navijača Partizana.

Ove zime Nenad Đokić je odlučio da okonča sudijsku karijeru, ali mišljenje o spornoj situaciji nije nimalo promenio - i dalje je ubeđen da je lopta prešla gol liniju, iako se to ni na jednom snimku ne vidi jasno.

''Stojim iza svoje odluke, opet bi bila identična'', poručio je Đokić u izjavi za ''Žurnal''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 13.02.2019
13:20

E vidis zato te Onaj odozgo pogledao pa ides u prevremenu sudijsku penziju i nikad vise neces da sudis.A pozdravio te bivsi trener C.Zvezde grog Bozovic koji te je nakautirao,a ti podneo tuzbu.Povukao si kukavicki tuzbu sto na tebe i tvoj karakter lici,u dogovoru sa Crvenom Zvezdom,a za uzvrat su ti celnici C.Zvezde zavrsili da budes u timu Mazica."Karakte ran si i posten covek".

avatar
Man united
Wednesday, 13.02.2019
20:41

Је л' се тај одозго зове Кокеза? Нисам знао да га тако зовеш?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
08:50

Da ne idem PREVISE unazad, a itekako bih imao i sta da napisem kao sto vec i jesam- ''sudije'', priznali ste im gol iako je lopta pre toga NAPUSTILA granice igralista!!! Niste nam svirali cist penal nad Tavambom, a na istom Derbiju posle toga je bila jos jedna sporna situacija u istom poluvremenu sa Jankovicem u prvom planu. Ne iskljuciste Savica zbog faula za penal, a posle toga ''ne videste'' ni ocigledan i ofsajd i faul u napadu (i da je to bio samo obican duel (A NIJE:-D), to je vec ocito aktiviranje iz ofsajd polozaja) njihovog igraca pre izjednacujuceg gola. Jesenas ste procenili da je lopta presla gol-liniju, a SIGURNO nije! Da, naravno da nimalo ne sumnjam da biste vi UVEK tako uradili kad su oni u pitanju, mnogo ces im nedostajati, javi se ponekad!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 13.02.2019
08:39
avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 13.02.2019
07:38

Zalim sta ste se odlucili da okoncate sudijsku karijeru, sve najbolje u buducnosti gospodine Djokicu!

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 13.02.2019
01:08

Zeljko Pantic pravi novi vesnik gotovo hahahahahah