Nemoguća misija za "Orlove"? Arsen Venger?!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 02.12.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net

Slaviša Kokeza planira veliku stvar, ali...

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Ko će biti novi selektor reprezentacije Srbije?

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije želi veliko ime, želi da oduševi javnost nakon ispadanja selekcije iz baraža za EURO i nakon napada velikih fudbalskih imena na njegov i na račun FSS-a.

Tako je, kako prenosi "Informer", zvao i Arsena Vengera da bude selektor našeg nacionalnog tima.

"Kokezi se dopao predlog jednog od saradnika iz sportskog sektora da bude angažovan stranac na mestu selektora, ali je insistirao da to bude neko čiji bi dolazak izazvao divljenje javnosti. On ne bi žalio novac da dovede inostranog stručnjaka, ali isključivo nekog iz samog krema evropskog fudbala. Bio bi spreman da obori rekord kad je reč o selektorskoj plati, a dosad je u Srbiji najviše zarađivao pokojni Radomir Antić, koji je posle izborenog plasmana na SP 2010. dobio ugovor na 1,2 miliona evra godišnje", rekao je izvor "Informera".

Hoće li baš Francuz biti novi selektor "orlova"? Izgleda da je već sada jasno.

"Francuz je u 72. godini i odavno je prošao trenerski vrhunac. Posle dve godine pauze veliko je pitanje da li je uopšte više zainteresovan da se vraća fudbalu. Venger se lepo izrazio o srpskim igračima i reprezentaciji, zna da imamo mlad i vrlo perspektivan tim, za koji veruje da mu je mesto na sledećem Mundijalu. Ipak, ljubazno je odbio da baš on pokuša da odvede "orlove" u Katar", kaže pomenuti izvor.

baner

Očekujemo da do 15. decembra dobijemo selektora, Marko Pantelić i sportski direktor Vladimir Matijašević će biti zaduženi za to, a i dalje su glavni favoriti Veljko Paunović i Vladan Milojević, s tim što je problem što obojica imaju klubove.

Italijani imaju loših iskustava, Inter se plaši, opravdano!

Posted by Sportske.net on Среда, 02. децембар 2020.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 03.12.2020
09:04

Hahah dobar vic

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 02.12.2020
15:09
avatar
riquelme
Wednesday, 02.12.2020
15:09

Koji cirkus! Ali da se Zvezda(n) oglasava i brani Kokezu i to od Vidica, pa to je veca sramota od ove gluposti. Sve rezirano, lepo isplanirano, Partizan alooo, kao uprava Partizana podrzava Vidica a uprava Zvezde ga ukopava. Rezija gospodina kako kaze cika Terza: " ciji duh lebdi iznad Marakane!?" Ako sam lose citirao izvinjavam se, mucno je citirati tako nesto. Samo da se zna, ako se uzme u obzir 22 igraca u Zvezdi i Parzizanu primaju u proseku 150-200 hiljada evra. To je mesecno izmedju 12,5-16,5 hiljada mesecno. A kako bih mi komentar bio objavljen necu pisati sza se sve desava i ua sta se sve skupljaju pare, sta se placa a ne gleda se itd. verujem da svi znaju. Idealna prilika je bila da se fudbal vrati klincima, da se u ta dva kluba smanje plate za 50%, da ostane ko hoce, da se svakako ubace klinci od 17-20 godina pa neka i ne uzmu titulu ni jedni ni drugi. I to bi bilo osvezenje a dobilo bi se mnogo. Imamo rolerkoster trenera, iz Cuke u Rad, ovaj iz Rada u Radnicki, ovaj iz Radnickog ceka Mladost itd. Da se vratim ovim na temu... Kokeza i ekipa ne mogu da dovedu trenera Borca iz Zvečke a ne Vengera koji nece u PSG, posto mu se ne svidja da nema samostalnost u dovodjenju i prodaji igeaca. Citaj da odlucuje skroz sam ko gde i kako...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.12.2020
15:14

*bi mi, ne bih mi- u pravu si za sve, na pocetku svaki kandidat za predsednika dobije podrsku svih klubova, a posle je rasprodaja i trgovina glasovima, sarada i farsa. Ne mislim da smo mi bas 100% iskreno za Vidu, ali, mislim da jeste tvoj klub protiv njega, zbog cega, to je bar jasno.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 08.12.2020
18:59

Pogledao sam tu emisiju cim je izasla, ni ja se ne slazem sa njim da je to bio dobar potez, katastrofa je to sto je kokeza tu gde jeste, isto vazi i za ostoju u KKP.

avatar
riquelme
Tuesday, 08.12.2020
13:52

U naletu se desi greska... Jbg. Nije samo Zvezda u pitanju. U pitanju je samo jos jedna mala ili velika rokada kako kada. Partizan je malo "prvi golgeter" onda je malo Zvezda i tako u krug. Predlazem svima da pogledaju bivseg fudbalera Bogdanovica sta je pricao o reprezentaciji, Kolarovu, situacijama u Kovilovu, greskama u savezu, biznisu u fudbalu koga ima na sve strane ali neke stvari su pod obavezne, komentarima o Pogbi, covek kao da je citao sta sam pisao i za Pogbu i za Kolarova i sta nedostaje nasim fudbalerima a nema veze sa talentom, loptom i zalaganjem. Ko pogleda cisto da se ogradim, jedino se ne slazem sa stavom o Kokezi mada ima covek realno objasnjenje ali opet mi je ta odluka za njegovo postavljanje mucna od pocetka koliko god bila "logicna".

avatar
Bato C.
Wednesday, 02.12.2020
15:02

Vidim ovaj Pantelić je u zadnje vreme prepametan za sve pare.
Nek postave njega i samo nek nadju još jednog koji će na kraju da ugasi svetlo!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.12.2020
15:14

Zar jedan Zigic nije dovoljan? Ljubi ih Matijasevic.

avatar
Nikola Ljubić
Wednesday, 02.12.2020
13:31

I Tumbakovic je u poredjenju sa mnogim selektorima koji ce biti na evropskom prvenstvu veliko ime, pa nam to nije mnogo toga donelo. Onima koji smatraju da je ovo nasa realnost nije mesto u reprezentaciji, kao ni onima sto su oterali Antica zbog plate jer "bi svako taj tim mogao da odvede na prvenstvo". Znaci dobre igrace imamo, ali nam treba strucan kadar! Pantelic i Zigic su bili odlicni igraci, ali sumnjam u njihovu strucnost sada. A samo onaj ko je strucan moze dovesti dobrog selektora, a to nema veze sa velikim imenima.... Zato treba smeniti Kokezu!!!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 07.12.2020
15:15

Ja uopste ne sumnjam, ubedjen sam u to da nemaju pojma.

avatar
Бојовић Милан
Wednesday, 02.12.2020
13:06

Poketino i Alegri su takođe slobodni...

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 02.12.2020
12:41

Srecom naslov je patka, samo da nam Venger ne bude selektor. Matijasevic ce da nam dovede Klopa, pa da igramo kao Liverpul! :)

avatar
Matara
Wednesday, 02.12.2020
12:24

Mi kao drzava i treba da propadnemo i da nas svi trpaju. Daces mu po nekoj proceni 3miliona evra godisnje da vodi 20 metara drva koje boli ona stvar za reprezentaciju i jos ce menadzeri odlucivati ko ce da igra.. A sa druge strane imamo decu koja se bore sa teskim bolestima i treba im bas taj novac da bi mogla normalno da zive i da predstavljaju po recima "predsednika" buducnost ove "drzave"... A sa jos trece strane imamo sportove koji su doneli mnogo vise uspeha kao npr. odbojka kosarka vaterpolo rukomet i kojima ne treba mnogo novca da se uzdignu i stanu na noge

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 02.12.2020
12:23

Kakvo bi tek to srljanje bilo. Sve i da dodje na klupu, Venger je istrosen totalno, za njega je pravo ovo da bude neki strucni konsultant na nekoj televiziji. Samo bacene pare.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 02.12.2020
12:14

Odlican predlog, ali, potpuno nerealno. Takodje, nema sta kokeza da bira i odlucuje o tome, mora da se pokupi i ode, da nestane u vidu lastinog repa.

avatar
Kori Volden
Wednesday, 09.12.2020
03:29

Da nestane kao partizanove sanse za titulu svake godine posle 10 kola. :D

avatar
Kori Volden
Monday, 14.12.2020
15:58

Kme, kme, idemo ove sezone na minus 130 bodova ukupno za poslednje 4, avlijaneru. :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 11.12.2020
13:48
avatar
Amalainter
Wednesday, 02.12.2020
11:48

Pali narod da ga ne bi oterali..niko ni iz B esalona nase zemlje nece preuzeti reprezentaciju dok su ovakvi ljudi na vrhu..pa se razmecemo onda parama..E, Srbijo nikada se neces opametiti..

avatar
Djolo Djolo
Wednesday, 02.12.2020
11:43