Nemoć Partizana, Stojke savladan iz slobodnjaka, Tavambina blamaža!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.11.2017.
13:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Mačve u ''Bambijevom'' stilu, ali šta je uradio Tavamba u finišu poluvremena?!

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Partizan nadigran u prvih 45 minuta utrakmice u Šapcu. Domaća Mačva vodi 1:0, a prema onome što je viđeno na terenu, prednost domaćih mogla je da bude i ubedljivija!

Već u prvih deset minuta Šapčani su preko Gemovića, a pogotovo Protića imali dve idealne prilike za vođstvo, a ono što su tada propustili, nadoknadio je Mladen Lazarević u 37., minutu.

Najpre je Everton ispred šesnaesterca Partizana prekršajem zaustavio Bojana Matića u opasnoj kontri, a onda je loptu uzeo nekadašnji fudbaler crno-belih Mladen Lazarević, koji je odlično izveo slobodan udarac, Stojković se nije ni pomerio, lopta je završila u mreži Partizana - 1:0 za Mačvu.

Ali, ono što je Tavamba uradio na ulasku u finiš poluvremena, u 41. minutu, zajedno sa Protićevom reakcijom iz devetog minuta na drugoj strani, konkuriše za promašaj godine.

Imao je Partizanov Kamerunac potpuno otvoren put ka golu domaćih, imao i Ožegovića pored sebe, mogao je da bira hoće li šutirati ili asistirati, a on je uradio nešto što niko nije očekivao. Krenuo je u traljavi druibling na suprotnu stranu od one na kojoj se nalazio Ožegović, neshvatljivo oklevao, a onda iz mnogo teže situacije šutirao iskosa sa desne strane i golman Filipović je zaustavio taj njegov pokušaj.
---
- - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
crveno beli
Sunday, 05.11.2017
16:00

Setio se covek da treba da dodje iz 1 u 2 pa pobegao u stranu.

avatar
Čerek Republika Srps
Sunday, 05.11.2017
15:45

Skandiranje sa tribina (nakon sviranog smesnog penala) sve govori ili makar dovoljno govori. LOPOVI,LOPOVI

avatar
RG VILI
Sunday, 05.11.2017
15:21

Slabo mi igramo skroz,od pocetka sezone! Tvrdim odgovorno to od starta,Djukic nista nije unapredio igru i tim,nema autoritet! Tawamba da shvati da ovo nije cirkus,da se uozbilji malo! Jankovic da shvati da ovo nije carina,lopta se ne carini,ne cuva toliko! A Iliev da shvati da su slabe karike bekovi i trener naravno

avatar
SamoPartizan
Sunday, 05.11.2017
14:55

SRAMOTA...Da Bog da izgubili pa da ode ovaj Djukic..igramo ocajno oni su nas razbili i zasluzeno vode a pola utakmice nisam ni hteo da gledam strasno..i to nije samo ova neko skoro svaka ni ja ne znam kako smo mi 2 uopste svako tekmu se mucimo..da nemamo Stojketa Evija i Tosica ne bismo ni plej ofu bili...a inace ovaj Tavamba ja ne znam sta radi lik pa sutni makar promasio lik se zeza..a Miletic levi bek napolje sto nam on igra prvu...cak bi i voleo da izgubimo a Djukic ce posle ove utakmice da kaze nesto tipa;Teren je bio los momci su bili umorni,ali bitno je da smo se borili igra nije toliko losa bla bla

avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
14:59

Reci ce da je trebao da rotira:-) Sto je najsmesnije, sam je najavio tu rotaciju, niko ga nije vukao za jezik.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 05.11.2017
15:06

Sad ce to da se okrene ne brini, razbio je vas i Borac )

avatar
MARCO NICO
Sunday, 05.11.2017
14:54

Nadam se da cu danas videti odlazak jos dva trenera ekipa za koje navijam.

avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 05.11.2017
14:50

zvezda je dobila penal kada je Matić rukom udario Pešića, a Partizan nije prekršaj kada je Matić udario rukom u glavu Evertona već puštena kontra Mačve, dobili su prekršaj i dali gol. Osim za gol Mačve moguće da je Partizan ošteće i za penal nad Ožegovićem nakon potencijalnog saplitanja od Lazarevića.

avatar
GlasRazuma
Sunday, 05.11.2017
14:54

Hahaha.... al si opterecen Zvezdom,pa to je strasno !!! Pa odnos suteva je 6:2 za Macvu i ti sad pricas o sudijama??? Ne brini,ide to iz keca... Ovde sve moze da bude sporno sem pobede partizana.

avatar
FRATRIA
Sunday, 05.11.2017
14:57

Bice dva u drugom ne sekiraj se. Cenim crveni za Macvu do 60 min pa onda penal ali videcemo.