Nemoć ''Orlića'', Evropsko prvenstvo je sada predaleko...

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.11.2019.
20:57
Izvor: Sportske.net

Umesto da se situacija u grupi ''zakuva'', našu reprezentaciju sad samo neka ''luda'' teorija može odvesti na završni turnir.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije doživela je treći poraz u kvalifikacionoj Grupi 5, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Bolja od ''Orlića'' večeras u Nišu bila je selekcija Rusije, koja je slavila rezultatom 2:0 i učvrstila se na prvom mestu u grupi.

Oba gola postignuta su u prvom poluvremenu. Rusi su poveli već u osmom minutu golom Čalova, na asistenciju Sulejmanova, bila je to njihova prva prava prilika u ovom meču, a Sulejmanov je u finišu prvog poluvremena duplirao prednost i postavio konačan rezultat.

Nije ni Srbija bila bez šansi, propuštali su ih Joveljić, Videsavljević, a bilo je i par spornih situacija, pogotovo ona u finišu meča, kada je Oblijakov igrao rukom u svom kaznenom prostoru, ali penala za ''Orliće'' nije bilo.

Srbiji do kraja kvalifikacija ostaju još četiri utakmice (Letonija i Estonija u gostima, Bugarska i Poljska kod kuće), ali zanimljivo je da će se te utakmice igrati tek od septembra naredne godine.

Do tada će valjda stasati i neki novi klinci...
-
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stevan Sremac
Wednesday, 20.11.2019
07:58

Problem je tome sto igraci kada odu u strane klubove iz sredine u kojoj su bili mezimci nisu u mogucnosti da se izbore za startne postave jer nisu naucili na mukotrpan rad Niti su u stanju da se bore sa konkurencijom koja ih okruzuje. Sve su to mezimci koje ih ovde drustvo tetosi I dize u visine bez ikakve osnove, a I inace smo poznati po onoj poslovici "usta moja hvalite me jer cu vas razderati od uha do uha".

avatar
magister
Tuesday, 19.11.2019
23:29

Stolica je Partizanov kadar, tako da nisu umesni komentari oko izbora Zvezdinih igrača, osim ako neko zaista diktira i spisak i tim (a ubeđen sam da je kod katastrofe A selekcije protiv Ukrajine neko to uradio, i to, tako mislim - veliki šef, jer on, zato što mu svi u njegovoj okolini peze, misli da sve zna). Jest, fale neki igrači, ali i ovi što su igrali su okej, takav dan.

S druge strane postoji taj naš kompleksaški pristup tim *ruskim* selekcijama (tu mi spada i Ukrajina, ne zato što je politički ne priznajem, njihova je stvar šta će da budu, nego zato što igraju sličan fudbal). Sećam se je jedne generacije Partizana protiv (mislim) CSK-a. Razbili nas ko niko (ima jedno 15g, možda i više). Naši igrači, treneri, čak i novinari su ih već videli kao prvake Evrope. A oni - pukli od sledećih ko zvečke, bili sasvim prosečan tim.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
01:00

I Tumba je nas kadar pa je zvao samo jednog naseg igraca, a cak cetvoricu zvezdinih. Da nije ipak Spartak iz Moskve u pitanju i '99? Usli su u grupe i tamo lose prosli.

avatar
magister
Thursday, 21.11.2019
11:43

Bravo. U pravu si. Što se tiče ovog prepucavanja i Tumbine liste, meni je bitno da se za sada ne vidi da radi prave stvari, a to koliko je iz Zvezde, a koliko iz Partizana, stvarno nije važno. Osim ako, što jeste moguće, biva uslovljen da zove neke koje ne bi inače.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 20.11.2019
01:15

Partizan kada je ispao od CSKA, te sezone je CSKA osvojio kup UEFA

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 19.11.2019
22:04

Braća Ilić od 5M €, Petrović kažu 5M € ogroman talenat i budućnost srpskog fudbala, Joveljić 5M €, Stuparević i Tedić po 3M €, ostali po 1-2M €, pa u čemu je problem kad se izađe van granica SL iz koje su ili će biti prodati u takmičarsku evropsku utakmicu protiv reprezentacija srednjeg kvaliteta kakve su Bugarska, Poljska i Rusija?

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
22:00

Strahinja Pavlovic, Lazar Pavlovic Filip Stevanovic, Dusan Vlahovic plus mali Joca, samo to bi bila dobitna kombinacija. OTKAZ ILI OSTAVKA POD HITNO!

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 19.11.2019
22:19

Ko god da dođe biće isto, jer neko diktira spisak, čudno je da na štoperu nema Pavlovića, Filipa Stevanovića, a tek Vlahovića kojije odigrao više u a u seriji A, nego Joveljić u BL

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
23:01

Strahinja je navodno povredjen. To za Vlahovica je nevidjen skandal.