Nemci objavili brojke, na ovu Zvezdinu ''NULU'' posebno upozoravaju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
11:17
Izvor: Sportske.net

Pedantni Nemci uoči večerašnjeg meča izdvojili nekoliko važnih statističkih podataka.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ekipa nemačkog Hofenhajma dočekaće večeras od 21 čas srpskog šampiona, Crvenu zvezdu, a na klupskom sajtu nemačkog bundesligaša velika pažnja posvećuje se ne samo predstojećoj utakmici, već i drugim bitnim detaljima, kako bi tamošnja javnost bila što bolje upoznata sa klubom sa ''Marakane''.

Pre nekoliko dana u Hofenhajmu su podsetili da je Zvezda nekadašnji prvak Evrope i sveta, a danas su objavili i još nekoliko statističkih podataka, važnih za večerašnji dvoboj.

U nastavku pogledajte šta su sve u Hofenhajmu izdvojili, a na prvom mestu jeste Zvezdin učinak na gostovanjima u prethodnom nastupu u grupnoj fazi Lige Evrope.

''0 - Broj primljenih golova Crvene zvezde na tri gostovanja u UEFA Ligi Evrope 2017/18.

1 - Broj osvojenih titula u Kupu evropskih šampiona Crvenae zvezde. Njihov trijumf iz 1991. godine ostaje najveći uspeh u istoriji kluba.

2 - Broj golova koje je Munas Dabur postigao za RB Salcburg protiv Crvene zvezde u kvalifikacijama za UEFA Ligu šampiona 2018/19. Diadie Samaseku je takođe igrao u remiju 2-2 u avgustu 2018. godine.

3 - Koliko se puta Hofenhajm kvalifikovao za Evropu. Cilj im je da prvi put stignu u narednu rundu iz grupne faze, posle UEFA Lige Evrope 2017/18 i UEFA Lige šampiona 2018/19.

14 - Broj utakmica koje je Hofenhajm odigrao u Evropi. U svih 14 mečeva postigli su najmanje jedan gol.

18 - Broj golova koje je Munas Dabur prethodno postigao u UEFA Ligi Evrope. U trenutnom sastavu Hofenhajm ima najviše evropskih golova od bilo kog igrača.

31 - Broj osvojenih titula Crvene zvezde u Srbiji.

32 - Toliko je puta Crvena zvezda nastupala protiv nemačkih klubova u evropskom takmičenju. Srbi su prošle sezone u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona dva puta izgubili od minhenskog Bajerna (3: 0 i 6:0)'', navodi se na sajtu Hofenhajma.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke