Nemanja Stevanović se sprema za iskušenje protiv Zvezde, hoće li se vratiti u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.08.2018.
13:33
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Iskusni golman ponovo izbio u prvi plan na početku ove sezone u dresu Čukaričkog.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Posle odličnih partija u finišu Partizanove šampionske sezone 2016/17, a posebno u finalu Kupa protiv Zvezde, očekivalo se da Nemanja Stevanović zadrži mesto među stativama u ekipi Partizana.

Međutim, priliku je ponovo dobio Filip Kljajić, a posle njegovih kikseva protiv Olimpijakosa, angažovan je naš reprezentativni golman Vladimir Stojković i postalo je jasno da će Stevanović morati da se načeka na neku novu priliku u redovima crno-belih.

Potom je otišao na pozajmicu u Rad, a od ovog leta je u Čukaričkom, takođe kao pozajmljen igrač.

Svestan je da zbog jake konkurencije i dalje ne bi mogao da se izbori za mesto u Partizanu, ali...

''Branio sam u Partizanu sedam mečeva, zaključno sa finalom Kupa Srbije, u kojem smo osvojili trofej pobedom nad Crvenom zvezdom. Potom sam prosleđen na pozajmicu Radu, bio sam tamo pola godine.

Imam želju da se vratim u Partizan, imam još dve godine ugovora. Jasno mi je da je tamo jaka konkurencija, i da iskreno dok je Stojković u Humskoj nema ni potrebe da se vraćam.

Za minut sam se dogovorio sa predsednikom kluba Galetom. Čukarički, sa takvom organizacijom kakvu ima, se ne odbija. Dogovorili smo pozajmicu na godinu dana, pa ćemo videti za dalje'', jasan je Stevanović.

I u Čukaričkom ima odličnu konkurenciju u Beliću, ali za sada je u prednosti kod trenera Sima Krunića.

Protiv Proletera je proteklog vikenda sačuvao mrežu u pobedi od 1:0, ali već u sledećem kou ga očekuje mnogo veće iskušenje - gostovanje Crvenoj zvezdi na ''Rajku Mitiću''.

''Moraćemo mnogo bolje protiv Zvezde na njihovom stadionu. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, Kiso na sredini terena, opet pohvalio bih i Zorića kako je ušao u meč'', ističe Stevanović.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke