Nemanja Radonjić - Dani kao godine do šampionskog slavlja

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.05.2018.
13:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Jedan od najboljh fudbalera Crvene zvezde jedva čeka spektakularnu proslavu titule.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Još jedna utakmica u tekućoj sezoni, pa na zasluženi odmor! Svi u ekipi Crvene zvezde zato jedva čekaju utakmicu sa Voždovcem naredne subote, kada će na svom stadionu, sa svojim navijačima spektakularno proslaviti šampionsku titulu.

Nemanja Radonjić je na tu temu govorio za zvanični klupski sajt i tom prilikom otkrio da mu ovih nekoliko dana do duela sa ''Zmajevima'' veoma sporo prolazi.

''Jedva čekam da proslavimo titulu na našem stadionu sa našim navijačima.

Verujte mi da mi vreme od kada smo obezbedili titulu do utakmice sa Voždovcem traje kao godina, koliko željno iščekujem da se da podelimo radost sa našim navijačima.

Očekujem da će biti pun stadion u subotu, Zvezdi nikada nije nedostajalo podrške, naši najvijači su na svakom meču uz nas i verujem da će tako biti i na proslavi titule. Svi zajedno smo zaslužili nezaboravnu atmosferu tog dana'',
istakao je Radonjić.

Proteklog vikenda je ponovo dao svoj golgeterski doprinos novoj pobedi Zvezde, ovog puta u Novom Sadu protiv Vojvodine.

''Mi smo Crvena zvezda i moramo uvek da pobeđujemo. Drago mi je što sam postigao još jedan gol, nadam se da ću nastaviti seriju i na meču protiv Voždovca, da obeležimo titulu na najbolji mogući način.

Bilo je jako teško vreme za igru, nismo odigrali prvo poluvreme na našem nivou. Trebalo nam je malo vremena, sa šefom smo se u pauzi dogovorili da izađemo visoko u nastavku meča, da igramo kao što smo to radili uvek do sada.

Ispoštovali smo dogovo iz svlačionice i to nam se isplatilo. Iako tri boda ništa ne menjaju u rasporedu na tabeli nama je uvek njvažnije da pobeđujemo i drago mi je da smo i u Novom Sadu to uspeli'',
zaključio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doroteus
Monday, 14.05.2018
16:57

Dečko je talentovan, samo morali bi da ga nauče da je fudbal ekipni sport. Protiv Vojvodine me iritirao. Imao je više puta u kontri slobodnog igrača, on je solirao, davio loptu, na kraju izgubio što su mu zamerali saigrači (opravdano). Dribla na isti način. Odbrambeni igrač koji pogleda snimak njegove igre, može da ga drži bez problema ako nije u šprintu.