Nemanja Nikolić na ''skeneru'' trenera Partizana, evo u čemu je problem!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.03.2020.
13:44
Izvor: Sportske.net

Sad je jasno zbog čega od početka ove sezone nije računao na njega.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Preneli smo nešto ranije, trener Partizana Savo Milošević imao je dug razgovor sa novinarima danas, dan uoči sutrašnje Kup utakmice sa Spartakom i tom prilikom nije bežao od pitanja vezanih za probleme koje crno-beli imaju na početku drugog dela sezone.

Opširnije o tom delu razgovora čitajte u prilogu, a pred kraj pres konferencije Milošević je porokomentarisao i kvalitet sutrašnjeg rivala.

"To su najnezgodnije ekipe jer ne znate šta da očekujete. Ako izađu spremni i motivisani, ako ih krene, mogu da budu jako nezgodni po bilo koga, a mogu da odu i u drugu krajnost. To je nešto što je najteže analizirati.

Nama je najbitnije da uđemo kao u meč protiv Radničkog, takav ulaz nam treba i sutra - dobro, agresivno, disciplinovano i da se bavimo našom igrom tokom svih 90 minuta, da održimo dobar nivo trke i koncentracije upravo zbog toga što ne znamo do kraja sa čime ćemo se suočiti na terenu"
, izjavio je Milošević.

U ekipi Spartaka sutra će u centru pažnje biti Nemanja Nikolić, napadač koga je Milošević ''precrtao'' u Partizanu po završetku prošle sezone.

''Videćemo da li će biti u sastavu, ali je jedan od igrača koji može bilo kome da napravi problem. Znamo ga iz Partizana. Njegov najveći problem je kontinuitet, a ne kvalitet'', objasnio je Milošević.

Utakmica osmine finala Kupa Srbije Partizan - Spartak igra se sutra od 18.00 na stadionu u Humskoj.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 09.03.2020
20:47

Ko jos ne vidi da imas vise od pola tima koji igraju u kontinuitetu, ali LOSE

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 09.03.2020
18:21

Partizanov stručni štab bi morao da počne da analizira sudije i dobro pripremi igrače za najvećeg protivnika na terenu s obzirom da je Partizan pokraden u svih 5 prolećnih kola, a pogotovo jer sudi Piper. To je onaj što svira zvezdanaesterce da ne čeka ni loptu da ubace u igru.

avatar
Monday, 09.03.2020
15:26

Zato je Matic ubitacna konstanta...