Nemanja Nikolić - Kakav je dogovor Partizana i Spartaka?

Autor: Darko Mitrović
petak 31.07.2020.
12:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Imao je odličnu polusezonu, da li je ovo logičan epilog?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nemanja Nikolić se u januaru iz Partizana preselio u subotički Spartak na pozajmicu do kraja sezone, s obzirom da trener crno-belih Savo Milošević nije računao na njega.

Ovo se pokazalo kao sjajan potez i za samog igrača i za subotičkog superligaša, s obzirom da je Nikolić ponovo pokazao zbog čega ga je Partizan baš iz Spartaka doveo u leto 2018. godine.

Na kraju prethodne sezone Nikolić je imao učinak od devet golova i pet asistencija na 19 odigranih mečeva, posebno je zablistao baš protiv Partizana u meču koji je Spartak u Subotici dobio sa 3:2, pa se donekle očekivalo i da bi ovog leta mogao da dobije novu šansu u Humskoj.

To se, ipak, nije dogodilo, što su Subotičani iskoristili da Nikolića zadrže još šest meseci na pozajmici, što je i dogovoreno sa Partizanom.

Tu informaciju je u razgovoru za ''Žurnal'' potvrdio prvi čovek Spartaka Nikola Simović.

''Naš cilj je bio da se ovi pregovori okončaju baš ovako jer nam Nemanja Nikolić mnogo znači. Dogovorili smo se sa rukovodstvom Partizana da narednih šest meseci ostane kod nas na ustupanju'', istakao je Simović, a biće zanimljivo videti da li će Nikolić ponovo igrati protiv Partizana, s obzirom da su se crno-beli već ''opekli'', ili je u dogovor o pozajmici stavljena i klauzula da ne nastupa protiv kluba čiji je i dalje zvanično član.

Nikolićev ugovor sa Partizanom važi samo do juna naredne godine, pa na zimu sledi nova neizvesnost oko toga gde će nastaviti karijeru.
-
Baner 2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 31.07.2020
15:10

Стручњак из џунгле нам наприча овде да у његовом уговору има откупна клаузула. Што видимо да није тачно. Чак се и продужава позајмица играчу којем уговор истиче на крају сезоне.