Nemanja Nikolić IGRA protiv Partizana, u Vojvodini se ne oseća kao da je na pozajmici!

Autor: Darko Mitrović
petak 01.11.2019.
12:50
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Potvrda iz Novog Sada, Nenad Lalatović računa i sutra na Partizanovog fudbalera na pozajmici u Vojvodini!

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

U subotu od 14 časova, Partizan će u derbiju 15. kola Linglong Superlige dočekati ekipu Vojvodine.

Ono što je dobra vest za Novosađane je što će sutra u Humskoj nastupiti i Nemanja Nikolić, napadač Partizana koji je ovog leta stigao na pozajmicu na ''Karađorđe''.

''On ima pravo nastupa i na sutrašnjoj utakmici i, zajedno sa ostalim saigračima, nalazi se na raspolaganju šefu stručnog štaba Nenadu Lalatoviću'', navodi se na zvaničnom sajtu Vojvodine.

U susret sutrašnjoj utakmici, Nikolić ističe da je od dolaska u Vojvodinu sjajno prihvaćen i da se praktično i ne oseća kao da je na pozajmici.

''Ja sam prezadovoljan sa svojim boravkom u Novom Sadu i načinom na koji su me prihvatili trener, saigrači, članovi uprave i svi ljudi iz kluba.

To me čini srećnim i daje mi samopouzdanje, te se nadam da ću to u narednim utakmicama opravdati sa još više golova u protivničkim mrežama.

Uopšte se ne osećam kao da sam ovde na pozajmici, već bukvalno kao da igram za Vojvodinu već dugi niz godina'', objašnjava fudbaler koji je kod Miloševića bio prekobrojan u Partizanu na početku sezone.

On je u prošlom kolu doneo pobedu Vojvodini protiv Inđije i uz dosta samopouzdanja dočekuje duel sa crno-belima, čije igre, naravno, pomno prati.

''Mislim da će biti viđena jedna dobra utakmica za gledaoce, ali vrlo teška za nas igrače. Partizan jeste u krizi u našoj ligi, ali u Evropi igra na zavidnom nivou. Da li je u pitanju motiv kod igrača ili nešto drugo, ne znam, ali znam da Partizan čini skup odličnih pojedinaca i da je to jedan jako kvalitetan tim.

S druge strane, mi smo ispred njih na tabeli, što mislim da smo i zaslužili na osnovu dosadašnjih igara i rezultata. Svakako da i u subotu imamo čemu da se nadamo i ne vidim nijedan jedini razlog zašto bismo sa nekom bojazni ili prevelikim respektom ušli u taj meč.

Partizan poštujemo kao klub, ali isto tako, i Vojvodina ima svoju tradiciju i predstavlja veliki klub u srpskom fudbalu'', istakao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke