Nemanja Miletić o kritikama i uvredama: ''Ja znam ko sam i šta sam, jak sam u glavi''

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.05.2018.
15:16
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Posle sinoćnjeg izbora u idealni tim Superlige, Partizanov štoper osvrnuo se i na kritike, pa i uvrede kojima je bio izložen zbog nekoliko lošijih partija.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Kako izgleda idealni tim Superlige za sezonu 2017/18 možete da se podsetite OVDE, a među odabranima našao se i Nemanja R Miletić, štoper Partizana.

Posle dodele ovog priznanja, Miletić je govorio za TV Partizan o sezoni na izmaku i tom prilikom se osvrnuo na veliki pritisak koji donosi igranje u velikom klubu, pa i na uvrede kojima je povremeno bio izložen.

Tvrdi da ume sa svim tim uspešno da se bori.

''Kada igrate u tako velikom klubu, treba da imate jaku glavu. Ako to nemate, može posle poraza da vas pogodi neki komentar, neke uvrede. Živimo u zemlji gde se sve brzo zaboravlja.

Prošle godine su, na primer, dobili 40 utakmica, da su jednu izgubili, bile bi uvrede. Ali, što se toga tiče, baš sam jak u glavi, znam ko sam i šta sam. Ceo život sam radnik i ovim priznanjem sam to i potvrdio''
, objašnjava Miletić.

Kao najlepši trenutak u sezoni izdvojio je pobedu nad Jang bojsom, za plasman u nokaut fazu Lige Evrope, a najteži - poraz od Čukaričkog od 4:2.

Crno-bele do kraja sezone očekuje i borba za trofej u Kupu Srbije, 23. maja u Surdulici proti Mladosti iz Lučana.

''Želja mi je da uzmem trofej, Partizan živi od trofeja i daćemo se od sebe. Tim trofejom bismo zatvorili jednu dobru sezonu'', poručio je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 15.05.2018
20:14

Ti i zujare slicne tebi mogu igrati samo kod Ilijeva i Djukica, direktan si krivac za najmanje deset golova, o kakvo ti mentalnoj stabilnosti pricas, stidim se umjesto vas, to vam nikada ne oprastam...

avatar
trifun
Tuesday, 15.05.2018
19:13

Bravo Nikola na komentaru.Partizan što je primao golove preko ove neznalice od fudbalera koštale su klub mnogo izgubljenih bodova.Ako bi neko ko ima vremena pogledao na kojim sve utakmicama je bilo tako kao što kažem mogao bi zvezdašima sa punim pravom da kaže ,titula je izgubljena zbog ovog igrača a ne zato što ste bili bolji.Šest hiljada ljudi je u proseku gledalo utakmice Partizana sa priprema pred ovu sezonu.Ako je neko od njih prisutan na ovom sajtu prisetiće se situacije kad je ćelavi pao ispred Djukića a protivnićki igrač odjurio pred gol i šutirao ali srećom Stojković odbrani.Neznalica trener,neznalica ćelavi.Ja ga ne bi uzeo za fudbal sa društvom u gajbu piva.I ono plaćeno 300 hiljada evra,i ono prima pare za igru koju pruža.Još skoro neko reče ako ovako nastavi biće u reprezentaciji.Svašta!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 16.05.2018
05:37

On je u rangu sa Rnicem, isti tipovi igrca itd da ne duzim :)

avatar
NemanjaVidiiiiicNo.1
Tuesday, 15.05.2018
18:56

ovaj pre le taleka,sramno sramno sramno,lik veze nema,derbi je pokazao njegovo znanje,takodje i rodic mora da bude prvi levi bek lik volkota pojeo,oni stavljaju nekog bogosavca

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Tuesday, 15.05.2018
18:08

Pa da si toliko jak u glavi ne bi svaki put pravio kardinalne greske! Toliko o tome :)

avatar
AlexPFC
Tuesday, 15.05.2018
19:05

Verovatno može glavom da zakucava eksere, nego se loše izrazio...

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 16.05.2018
02:03

Mozda je covek na to i mislio...:)