Nemanja Matić uzvratio medijima, a onda je otkrio svoj plan!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.11.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I sa fudbalskim i sa nefudbalskim stvarima morao je naš reprezentativac da se izbori u proteklih par nedelja, da li je ovim stavljena tačka na temu o kojoj se mnogo pisalo?

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić od ponedeljka se pripema sa reprezentacijom Srbije za odlučujuće mečeve u grupnoj fazi Lige nacija, protiv Crne Gore i Litvanije, ali je našao vremena da se juče obrati studentima na novosadskom Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.

Tom prilikom je i studentima, ali i u izjavi za ''Novosti'' otklonio neke od dilema koje su se pojavile posle informacije da je odbio da na dresu nosi cvet maka.

Navodno je zbog toga imao problema u svom klubu, ali Matić je iskoristio priliku da sve te spekulacije konačno demantuje i uputi jasnu poruku medijima.

''O cvetu maka i svemu tome sam jasno objavio na svom Instagramu, to je sve što mogu da kažem.

Nemam problema ni sa kim u klubu i ne bih komentarisao novinske napise, a neka je to njihovim tvorcima na čast'', istakao je Matić.

Na pitanje studenata, Matić je potvrdio da mu i niko od saigrača nije ništa rekao zbog nenošenja pomenutog simbola na dresu.

Potom su pokrenute i neke druge teme, a jedna od najzanimljvijih bila je ona o Matićevim planovima kada dođe vreme da okonča profesionalnu fudbalsku karijeru.

On je otkrio da će i posle toga ostati u fudbalu, sa namerom da se bavi i trenerskim poslom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Antihepi
Thursday, 15.11.2018
15:16

Велики господин!

avatar
Sasha_Voj
Thursday, 15.11.2018
14:49

Bilo bi dobro da svi ovi igrači pred penziju da se vrate da igraju za zvezdu i partizan da im vrate za to što su ih gurnuli u svet. Dobro matić je priča za sebe, on nek ide u košice

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 15.11.2018
14:45

Bas ce saigraci nesto da mu pricaju, polovina njih je takodje iz zemalja koje su imale sukobe sa britanijom tokom prethodnih 100 godina a najbolje je da ih to sve interesuje, imaju preca posla.