Nemanja Matić nema dilemu - Puna podrška Ćurčiću!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.03.2016.
15:41
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Dok ga mnogi smenjuju ovoh dana u medijima, Radovan Ćurčić je dobio javnu podršku od strane jednog od naših najboljih igrača.

BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/DS
BETAPHOTO/FSS/STAR SPORT/Pedja Milosavljevic/DS

Povezane vesti

Dan posle poraza od Poljske (0:1), svoje utiske izneo je i Nemanja Matić, koji je bio jedan od aktera na terenu tokom meča u Poznanju.

Iako niko nije zadovoljan porazom, Matić vidi ohrabrujuće znake u igri našeg tima i uverava da će nas i sreća pogledati onda kada to bude bilo najvažnije - u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

''Nismo iskoristili šanse koje smo imali, ali raduje me što smo bili prava ekipa na terenu, što smo bili kompaktni, u svakom trenutku znali šta treba da uradimo i to je nešto što moramo da nastavimo da radimo u budućnosti'',
izjavio je Matić, a prenosi zvanični sajt FSS.

On je sinoćnji meč sa Poljacima uporedio sa onim protiv Češke, koji je naš tim odigrao krajem prošle godine i doživeo ubedljiv poraz.

''Moram da kažem da je reprezentacija Poljske dosta bolja od selekcije Češke a da smo mi na ovom stadionu bili bolji rival, a protiv Češke dosta slabiji. Svi moramo da budemo zadovoljni, jer smo zaista izgledali dobro na terenu. Mislim da svako ko se barem malo razume u fudbal, uveren sam, da je to primetio'',
objašnjava Matić.

Izjave i kritike svojih doskorašnjih saigrača iz reprezentacije na račun selektora Ćurčića nije želeo da komentariše, ali kada je on u pitanju, selektor ne treba da brine.

''Što se mene tiče, selektor i njegovi saradnici apsolutno imaju moju podršku. I što se tiče ostalih igrača, mislim da tu nema problema, ali to bi, ipak, trebalo njih da pitate. Ja nemam dilemu'', jasan je Matić.

Fudbaler Čelsija je iskoristio priliku i da se osvrne na atmosferu u Poljskoj, gde su domaći fudbaleri imali nepodeljenu podršku sa tribina.

''Bilo je fenomenalno! Ja bih želeo da se zahvalim njima na tome kako su nas ovde prihvatili, dočekali, a ono što su njihovi igrači doživeli prilikom intoniranja himne, eto to je moj san da doživim u našoj reprezentaciji'',
poručio je Matić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
slaninar
Friday, 25.03.2016
09:27

ja sve ovo razumem, brane se medjusobno ali mi nije jasno da decenija losih rezultata se prelomi na Tadica i Gudelja? ako su vec hteli da prave rez onda je trebao biti veci i promisljatiji... ovaj takozvani selektor se opravdava sa hteli ste promene, i evo ih?!! strasno, sada i ovaj lupeta jer zna da sa ovakom igrom nema mesta u reprezentaciji ni on ni gomila jos. mislim ovo je sve smesno i stvarno ne znam ko jos moze da im veruje...

avatar
sashki
Thursday, 24.03.2016
19:55

Maticu tebe sam jedinog podrzavao od svih u timu, a sad posle ove izjave vise ne! Sta volite da nema nekog ko ce da se izdere na vas. Vise volite kad vi govorite treneru sta da radi. Vama treba hedna motka pa ako vam se ne svidja nemojte igrati više. Bolje i ti nego da nas sramotite

avatar
Thursday, 24.03.2016
18:41

Naša država nema uređeno društvo, u tom društvu ne postoje nikakvi kriterijumi u bilo kojoj sferi pa tako u fudbalu. U svim sferama društva pa i u fudbalu kadriraju nestručni zato vlada haos bez ikakvog sistema. Bez sistema i stručnog kadra u FSS nema ni stručnih trenera, ni obučenih igrača, ni dobre igre u kontinuitetu, a ni kao posledicu svega toga uspešnih rezultata. Sa ovakvim državom i društvom Srbija ne zasužuje bolju reprezentaciju čak mogu da kažem da nam je reprezentacija super kakvi su nam država i društvo.

avatar
Rale88
Thursday, 24.03.2016
17:09

Naravno da ga podrzavas i da si zahvalan kad u repki pokusavas da podignes formu,a mi od tebe nemamo vajde u sledecim kvalifikacijama...ako si zaboravio imas zabranu igranja na 3 utakmice...

avatar
Go Hard or Go Home
Thursday, 24.03.2016
17:05

Jednog od nasih najboljih? A ko je mozda bolji od njega? Onaj Ivanovic panjina nevidjena? Ili Kolarov ? Balerine,ne zasluzuju nikakvu medijsku paznju. Matic je jedini koji se je trudio na kvalifikacijama za EP.

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Thursday, 24.03.2016
17:02

Maticu, vidim ja da ti nisi zabrinuti patriota. Ne valja ti to, decace mladi!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 24.03.2016
16:53

Zajedno se terajte, nemate pojma ni ti ni on!