Nemanja Kojić ponovo povređen!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.10.2014.
19:31
Izvor: Sportske.net

Napadač FK Partizan Nemanja Kojić taman se vratio u takmičarski pogon i postigao gol na prijateljskom susretu u Velikom Gradištu ali se posle te utakmice ponovo požalio na povredu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Miloš Ostojić i Nemanja Kojić trenutno slove za najmaleroznije fudbalere Partizana koji već duži vremenski period muče muku sa povredama i pokušavaju da se vrate u takmičarski ritam.

Defanzivac crno-belih i dalje se oporavlja od povrede i mogao bi da počne da trenira do kraja tekućeg meseca a Nemanja Kojić ponovo se požalio na povredu, taman što se vratio u takmičarski ritam.

"Kojić ima problema sa zadnjom ložom, ali nije u pitanju teža povreda. Pratićemo njegovo stanje kako bismo videli da li će biti spreman za derbi" izjavio je za "Novosti" doktor Ilija Rosić.

Podsećamo da je Nemanja Kojić u prethodnom periodu imao problema sa povredom stopala i da se posle prve duže pauze vratio na teren u finišu prethodne sezone kada je postigao pobedonosni gol na "večitom derbiju" a onda je i protiv Donjeg Srema zablistao.

Usledila je nova pauza zbog iste povrede a ostaje da se vidi da li će zadnja loža na kratko odvojiti Kojića od terena ili sledi nova duža pauza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke