Nema više dileme - Živa legenda Spartaka iz Subotice završava karijeru!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.01.2019.
17:25
Izvor: Sportske.net

Vesti koje će posebno zanimati Subotičane.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Spartak iz Subotice na kraju ove sezone ostaje bez jednog od najvećih igrača u istoriji kluba.

Vladimir Torbica je odlučio da na kraju ove sezone okači kopačke o klin, što je i potvrdio u intervjuu za "Subotica.com".

Desetogodišnji kapiten Subotičana je u klubu čitavih 12 godina i odbijao je mnogobrojne ponude koje su stizale, a istakao je da žali samo što se nije oprobao u inostranstvu.

"Mogu samo da žalim što nisam ostvario neki inostrani angažman, a što se tiče Srbije nisam mogao sebe da zamislim u nekom drugom klubu. Ne kažem da nije bilo šansi i ponuda. S obzirom da su vodeći klubovi uvek osvajali trofeje u Kupu i ligi, normalno je da svaki igrač ima motiv jednog dana da podigne neki od pehara, ali ja sam odlučio čvrsto da gradim karijeru u Spartaku. Odbijao sam mnogo puta ponude superligaških klubova koji su u rangu sa Spartakom. Vojvodinu sam čak dva puta odbio. Što se tiče finansijskih momenata možda bi bilo bolje da sam prešao u neki drugi, ali ja sebe nisam mogao zamisliti u drugom klubu", rekao je Torbica.

Na kraju je potvrdio da će okončati karijeru.

"Definitivno je kraj moje igračke karijere po okončanju ove sezone. Razgovarao sam sa ljudima koji vode klub i u ovom momentu mislim da je to ispravna odluka, iako bez lažne skromnosti, svi koji me poznaju i koji prate Spartak savetuju mi da nikako još ne završavam jer mogu da igram. To me tera još da razmišljam. Jedna strana kaže da nastavim i dalje, a ona druga da je dosta. Ne igram standardno i više nisam toliko fizički spreman kako sam bio. Mogućnost povrede je sve veća što mi se i dešava, a na kraju i interes kluba je da se takmiči sa mlađim igračima, da ih afirmiše i to nije nikakva tajna. Na leto će biti kraj moje igračke karijere, ali ću ostati u klubu", rekao je on za "Subotica.com".

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke