Nema više dileme, Strahinja Pavlović u petak u Rimu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.08.2019.
09:50
Izvor: Sportske.net

Posao potvrđen, ostale formalnosti, prva posle meča protiv Moldea.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Kako pišu italijanski mediji u Laciju su veoma zadovoljni poslom. Naime, smatra da štoper Partizana vredi i više, da su na vreme reagovali i uzeli ga ispred nosa zvučnijim klubovima.

Igli Tare je brzo završio posao, u petak mladi igrača putuje u Rim kako bi potpisao ugovor.

Suma se zna, 5.5 miliona evra ide u kasu Partizana, Strahinja Pavlović će završiti sezonu u crno-belom.

Od narednog leta će igrati za "L'Akvile" pre njega od naših igrača su nastupali Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Darko Kovačević, Aleksandar Kolarov, Nikola Lazetić, Vladimir Jugović, Dušan Basta, Biševac, Filip Đorđević kao i Sergej Milinković Savić.

Igrao je tokom rata i bosanski Srbin Petar Manola, koji je nastupao za Kraljevinu Jugoslaviju i BSK...

Zanimljivo da je Pavlović prvi igrač Partizana koji će obući dres rimskih "Orlova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 20.08.2019
13:08

Drago mi je da je otisao u jednu od jacih liga najvise zbog vecine Zvezdasa koji su se smejali i tome da ga traze timovi koji nisu iz Azije ili Turske.

avatar
magister
Tuesday, 20.08.2019
12:07

Užasne vesti. Grupa bahatih kriminalaca pljačka i uništava Partizan. Da bi dobili ono što je za njih i za njihovog nadređenog, pristaju na jako štetne ugovore za Partizan. Čim je Ožegović počeo da daje golove - prodajemo ga, 3 dana pred utakmicu koja odlučuje učešće u grupnoj fazi LE. Pavlović trenutno na tržištu vredi znatno više, a i detetu je jasno da će sledeće godine vredeti višestruko. Neće ni igrati u Rimu, već će ga prodati Mančester Sitiju čim istekne pozajmica, po višestrukoj ceni, ali će od toga nešto dobiti i VV, a naravno i taj što ih je tu postavio, a i on je na V.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 21.08.2019
08:38

Pa je l' to od juce ? Sta ce politicke partije u fudbalu? I onda dodje pantic zeljko sa teorijama zavere, sizofrenijom i stvaranjem mrznje medju navijacima

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
10:28

Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- ?/Miletic (Pesukic), ?/Ostojic (Vujacic), Pavlovic, ?- Zdjelar (Scekic, Smiljanic), Natko- Lutovac/Tosic (Lakcevic), Suma (Pavlovic), Asano (Stevanovic, Ivanovic)- ? (Sadik, Gigic). 4-2-3-1.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
10:18

FSS + Uprava Partizana = minus jedno 15-akM € u kasi Partizana. FSS nije hteo da pozove Strahinju u U21 upravo kao što nisu zvali ni Milenkovića sve dok ga Partizan nije prodao, kao i sada Strahinju. Ista matrica. FSS i onome ko stoji iza njega nije bilo u interesu da Strahinja ide na EP U21, a niti da se nađe na najnovijem spisku U21 na kome je npr. Dinga umesto njega, a sve to da bi Partizan što manje dobio od transfera. Iz istog razloga mu je Novak Simović u 90.min na Večitom derbiju izmislio drugi žuti karton jer su ga tada gledali skauti nekoliko klubova koji su došli zbog drugih igrača na tom meču koje on postavljao u džepove. Da je Strahinja pozivan za reprezentaciju i igrao na EP kao što je zaslužio onda bi jedan čovek morao da zvezdi nađe tih 15-ak M € da bi održao finansijsku nadmoć zvezde, tih 15-ak M € koje je Partizan trebao da dobije da je Strahinja prvo igrao na EP, za A reprezentaciju i u grupnoj fazi LE kao što zaslužuje. Uprava napolje!

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
23:14

Sve ce to Tumba ispraviti Hah

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
10:10

Stojkovic- Miletic/Ostojic, Rajkovic, Pavlovic- ?, Zdjelar (Scekic), Natko, Urosevic/Brezancic (Sehovic)- Suma (Pavlovic)- ? (Sadik, Gigic), Asano (Stevanovic, Ivanovic). Tosic bolje neka postane nas sportski direktor, vidite da mu to ide od ruke, jeste da bi morao da pristane na mnogo manju platu, ali, mozda bi i ona vremenom dosla na ''pristojan'' nivo, svakome i sve po zasluzi. Sredite i Vujacicu papire da ima i nas pasos, mnogo je bitno to.

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
10:03

Naravno da vredi vise, to znaju i ptice na grani, a ja im kazem da vredi i mnogo vise. Prvi igrac Partizana, a drugi Grobar:-D BIsevac je Milan, a i Adam Marusic je isto nas igrac, drugo je to za koga je odlucio da igra...

avatar
Bato C.
Tuesday, 20.08.2019
09:58

Rano otišao
Realno mogao je finansijski i bolje proći

avatar
Slobodan Dragojevic
Tuesday, 20.08.2019
09:57

Kada je klub u ovakvoj situaciji ne može mnogo da kalkuliše.Ako se prođe u grupnu fazu sledi stabilizacija i onda će biti prostora da se drugačije ponaša u pregovorima.Dečku sve najbolje u daljoj karijeri jer je omogućio svom klubu da dođe do vazduha i šanse da se oporavi.

avatar
REVØLT
Tuesday, 20.08.2019
23:12

Daj, bre, vec smo.tri puta igrali grupnu fazu sa ovima i to apsolutno nista nije promenilo. Zasto branis ovu bagru, sta ti je?