Nema poštede - Miloje od starta zadao žestok ritam

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.06.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Sve ono što je stručni štab Crvene zvezde predvideo za odrađivanje tokom boravka u Beogradu fudbalerima će pasti jako teško zbog velikih vrućina.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Šampion Srbije počeo je pripreme za novu sezonu u ponedeljak popodne. Danas je stručni štab Crvene zvezde ponovo izveo igrače na pomoćni teren i pred njih stavio zadatke koje je trebalo ispuniti uprkos teškom vremenu.

U Srbiji su na snazi visoke temperature što ne sme biti izgovor za fudbalere Crvene zvezde koji će u Beogradu boraviti do 14. juna.

Pošto su treninzi na startu priprema uglavnom "suvi", odnosno sastoje se od vežbi snage i mobilnosti, jasno je da će period boravka u Beogradu najteže pasti izabranicima Vladana Milojevića.

Već od četvrtka stvari će biti dosta lakše jer se odlazi na Zlatibor gde će biti odrađen kompletan bazični deo priprema.

Centralni deo priprema crveno-beli će odraditi u Austriji od 23. juna do 3. jula. Prvi takmičarski meč fudbaleri Crvene zvezde odigraće 10. ili 11. jula u sklopu prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Tuesday, 12.06.2018
19:35

Bravo Miloje munjo, jako mi je drago sto se barem jedan nas klub "uozbiljio" i krenuo jako dobro na pripreme