Nema (novog) odlaganja - Napretak i Zvezda igraju uz prisustvo navijača!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.09.2018.
09:53
Izvor: Sportske.net

Odložena utakmica 5. kola Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde biće odigrana u dogovorenom terminu i uz prisustvo gledalaca, konačna je odluka nadležnih organa.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Navijači koji su planirali put u Kruševac na utakmicu Napredak - Crvena zvezda, mogu slobodno da krenu ka "Lazarevom gradu".

Nadležni organi doneli su odluku da utakmica bude odigrana u dogovorenom terminu i uz prisustvo gledalaca, premda je u prethodna dva dana razmatrana mogućnost novog odlaganja utakmice ili "zaključavanja" stadiona.

Radi se o meču visokog rizika, a oko stadiona "Mladost" prethodnih dana radilo se na rekonstrukciji saobraćajnica. Dan pred utakmicu konstatovano je da su se stekli uslovi za njeno odigravanje, kao i da navijači mogu da prisustvuju duelu Napretka i Crvene zvezde.

"Velikim angažovanjem svih nadležnih službi privode se kraju radovi ispred ulaza na južnu i zapadnu tribinu, pa je problem u velikoj meri rešen i organizaciono smo potpuno spremni za utakmicu", rekao je direktor Napretka Vladimir Arsić.

Utakmica je prvobitno trebalo da bude odigrana sredinom avgusta, ali je zbog obaveza Crvene zvezde u evropskim kvalifikacijama donesena odluka da bude odložena.

Kao naknadni termin odabran je 26. septembar, dan kada će ostali superligaši igrati mečeve 1/16 finala Kupa Srbije, tako da će Napredak i Zvezda svoje duele u najmasovnijem takmičenju morati da odrade naknadno.

Utakmica u Kruševcu igra se večeras od 18 časova i 30 minuta. Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.09.2018
10:56

Ja nazovem malo pre moju dobru drugaricu Snezanu i pitam je "Snezo sta mislis kako ce biti protiv Napretka", a Sneza mi odgovori kao iz topa "dvojka kao kuca". Sneza jeste zena, ali za razliku od mnogih retko omasi kad prognozira rezultat. Reklami je Sneza da ce i protiv PSG-a biti veliki X, ehhh Snezo ako si i ovo pogodila vodim te opet na veceru u onaj nas omiljeni restoran.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.09.2018
10:31

Odlaganja vise nije glavna tema Zvezda se za novu pobedu sprema jer u SuperLigi dostojnog rivala za titulu nema.