Nema mesta za sve, Miloje odredio četvoricu prekobrojnih, odlaze da bi se vratili!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
10:19
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Manje-više očekivana odluka Zvezdinog stratega.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Crvena zvezda praktično je već formirala dva veoma kvalitetna tima za drugi deo sezone, ali nekolicina onih najmlađih koji su zimu proveli na pripremama sa prvotimcima moraće da sačeka neku drugu priliku da dobije pravu šansu.

Naime, juče je novinarima u Turskoj saopšteno da će se četvorica mladih fudbalera preseliti u Zvezdinu filijalu Grafičar, gde će odigrati drugi deo sezone.

U pitanju su golman Aleksandar Stanković, zatim Jug Stanojev, Veljko Nikolić i Aleksa Terzić.

''Samo ovi mlađi, golman Sale Stanković, Veljko Nikolić, Jug Stanojev i Aleksa Terzić idu u Grafičar. Mitar Mrkela je razgovarao sa Terzićem, s obzirom na to da je Rodić ostao, da je tu i Hajdin, a može i Gobeljić da igra levog beka, procenili smo da Terzić neće imati dovoljnu minutažu.

On je i jesenas trebalo da igra sa svojom generacijom u Grafičaru, Zvezdinom B timu, ali smo ga ostavili samo zbog Lige šampiona za omladince, ali sada nema razloga da ostaje.

Potrebne su mu utakmice u seniorskoj konkurenciji, da bismo od sledeće jeseni na Terzića mogli da računamo kao na ozbiljno rešenje za levog beka'', istakao je Zvezdan Terzić, Zvezdin generalni direktor, a prenosi ''Telegraf''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke