Nema mesta za sve - Kojih stranaca će Milojević morati da se odrekne u derbiju?

Autor: Darko Mitrović
petak 20.09.2019.
19:01
Izvor: Sportske.net

Neće biti lako doneti ovu odluku.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Crvenu zvezdu već u nedelju očekuje jedna od najvažnijih utakmica u borbi za odbranu titule, s obzirom da već ima četiri boda prednosti u odnosu na Partizan, pa bi ta prednost mogla da se uveća i na sedam bodova razlike ukoliko crveno-beli trijumfuju u Humskoj, u 161. večitom derbiju.

S obzirom da na proleće nema podele bodova, ta prednost bi za Zvezdu bila još značajnija, a naravno, Partizan s druge strane želi da trijumfom pred svojim navijačima vrati neizvesnost u trci sa najvećim rivalom.

Ono što je za sada jasno, to je da Crvena zvezda neće biti kompletna, levi bek Milan Rodić će zbog povrede propustiti i ovu utakmicu, ali trener Milojević ima i drugih problema.

Naime, u Linglong Superligi ne može na teren da izvede više od četvorice stranaca, pa će biti zanimljivo videti koji stranci će biti ''precrtani''.

Za kapitena Marka Marina nema dileme, on će sigurno biti u startnoj postavi, uz njega najverovatnije i Španac Hoze Kanjas, a s obzirom na situaciju sa Rodićem, mogao bi se očekivati i Brazilac Žander. Ostaje još jedno mesto koje bi popunio Mateo Garsija, koji se ekspresno pokazao kao veliko Zvezdino pojačanje.

U tom slučaju bi prekobrojni bili Ričmond Boaći, Tomane, Van la Para, ali možda neko od njih ipak bude u timu umesto Žandera.

Partizan nema tih problema, trener Savo Milošević može nesmetano da računa na ofanzivni kvartet Natho-Suma-Asano-Sadik.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Saturday, 21.09.2019
01:18

Mozda,ali mozda umesto Kanjasa da igra Vulic,Kanjas da odmori,tako bi dobili jednog napadaca Tomane/Boace . Pavkov se olenjio,spor je i trom,kao da nije prodi fudbaler,mora da poradi na fizikalijama..

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 20.09.2019
23:29

Marin mislim da ima srpsko drzavljanstvo, tako da se on ne tretira kao stranac.

avatar
dejanera2
Saturday, 21.09.2019
14:58

Ima samo Nemacko drzavljanstvo!

avatar
gorango
Friday, 20.09.2019
22:31

Pa dobro, cetiri na terenu. Ali jos neko na klupi. Pa nek iskombinuje nesto, ne mora da se odrekne nikoga.

avatar
dejanera2
Saturday, 21.09.2019
15:05

Nema niko na klupi. Tacnije mogu i sva cetvorica da budu na klupi ali onda niko na terenu! Pravilo glasi: Na utakmicama Super lige Srbije dozvoljen broj inostranih igraca U PROTOKOLU je 4. A to sramno pravilo doneto je za vreme Kokeze, odnosno na pocetku njegovog mandata, a tada je zagovarao da se broj smanji dodatno prvo na 3 a onda i na samo 2 stranca. Pre njega pravilo je bilo 4 stranca + jos dvoica sa drzavljanstvom neke od ex-Yu republika.

avatar
gorango
Saturday, 21.09.2019
21:35

Zato nam je fudbal tu gde jeste

avatar
Old_school
Friday, 20.09.2019
20:11

A sta je Scekic?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 20.09.2019
19:27

Marin, Kanjas, Garsija i Tomane / Bocko.