'Nema' debitovao u Bukureštu, kakvu će ulogu imati u Beogradu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2018.
12:33
Izvor: Sportske.net

Defanzivac fudbalskog kluba Partizan ponovo se našao na spisku selektora Srbije Mladena Krstajića. Hoće li dobiti prve minute u reprezentaciji na domaćem terenu?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je danas spisak igrača na koje računa za poslednje dve utakmice grupne faze UEFA Lige nacija.

Na spisku se ponovo našao defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić koji je prvi poziv u državni tim dobio pred duele sa Crnom Gorom i Rumunijom u gostima.

"Posebna je čast za svakog igrača kada tokom svoje karijere može da ponese reprezentativni dres. Posle Partizana ovo je za mene najlepśi osećaj i pokazatelj da dobrom igrom i zalaganjem svako od nas može da nađe svoj željeni put", kazao je Miletić.

Momak rođen u Kosovskoj Mitrovici ispratio je duel sa Crnom Gorom sa klupe za rezerve, ali je u završnici meča sa Rumunijom dobio priliku da debituje u dresu sa državnim grbom.

Kako sada stoje stvari, lako bi moglo da se desi da Miletić prvi meč kao starter u reprezentaciji Srbije odigra protiv Litvanije u Humskoj.

"Budući da sam pozvan već drugi put, drago mi je da sam zadobio poverenje članova stručnog śtaba i selektora Krstajića, a moje je da im to vratim na pravi način, na terenu", rekao je Miletić.

Srbija će Crnu Goru ugostiti na stadionu "Rajko Mitić" 17. novembra, a tri dana kasnije utakmica sa Litvanijom biće odigrana u Humskoj. Ukoliko "Orlovi" savladaju "Sokolove" poslednji meč u Grupi 4 Lige C imaće revijalni karakter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.11.2018
16:54

Da nije smesno bilo bi tuzno. Vcrs ce Maksimovic sa desnog beka da ustopuje Nejmara kao i Menea skoro ali ne nama igra ovaj polu profi igrac.

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 06.11.2018
16:36

Kakva crna uloga, nece ni u 23 biti.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 06.11.2018
14:08

Na sta je spala nasa reprezentacija kad ovog digoste u nebesa,mislim mi smo odavno pukli ali ovoliko nisam znao.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 06.11.2018
17:57

Verovatno je spala samo na Savića, Rodića, Jovičića, Krstičića, Radonjića pa zašto da ne i Pavkovića, a?