Neko je loše brojao - Janković nema "parne kartone"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.10.2018.
09:15
Izvor: Sportske.net

Zvanični zapisnici sa utakmica su jedini merodavni, ali na zvaničnom sajtu Super lige stoji da Marko Janković još uvek nije sakupio četiri javne opomene.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Zoran Mirković mogao bi večeras da računa i na crnogorskog reprezentativca Marka Jankovića, iako je u najavi utakmice sa Voždovcem rečeno da ima "parne kartone".

Na zvaničnom sajtu Super lige Srbije zavedena su TRI javne opomene koje je Cetinjanin dobio od početka sezone. Janković je "požuteo" protiv Dinama iz Vranja, Proletera i Radničkog iz Niša.

Ako je verovati statistici koja se vodi na sajtu domaćeg prvenstva, Marko Janković nije sakupio četiri javne opomene i ima pravo da igra protiv Voždovca.

Moguće je da je na sajtu Super lige napravljena greška, ali i da su se u Humskoj zabrojali. Sve i da je podatak tačan, Marko Janković verovatno neće biti u timu jer se još uvek oporavlja od lakše povrede.

Partizan i Voždovac igraju večeras od 18 časova utakmicu 11. kola Super lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Friday, 05.10.2018
13:23

Ma kakvi kartoni,svaki put kada treba da igra reprezentaciju on je šatro povređen i ne može da igra za Partizan ali zato naprasno ozdravi za 3 dana i igra za Crnu Goru.To je očigledno dogovor ljudi iz Partizana i menadžera da se forsira u reprezentaciji da bi ostvario inostrani transfer jer već 2 godine pokušava da ode ali ga niko neće.

avatar
RIP KOBE
Friday, 05.10.2018
14:17

upravo to. jedva cekam da ode!

avatar
Südkurve München
Friday, 05.10.2018
09:46

Profesionalizam na nivou, svaka cast