Neki novi Suma! Ilievu se ''smeši brk''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.06.2018.
13:30
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Hoće li u ''slučaju Suma'' da bude po onoj narodnoj ''ko se zadnji smeje, najslađe se smeje''?

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Još ima nade za obrt kada je u pitanju ocena igračkih kvaliteta Sejdube Sume, momka koji je prošlog leta došao u Partizan kao najskuplje pojačanje u istoriji kluba, ali to do sada nije ni približno opravdao na terenu, zbog čega je dugo trpeo kritike.

Zato je krajem prošle sezone delovalo da je Gvinejac otpisan u Partizanu, da će se jedva čekati neka iole ozbiljnija ponuda za njega kako bi se bar deo uloženog novca povratio, ali onda je usledio preokret.

Suma je sa danm zakašnjenja stigao na pripreme za novu sezonu i pokazao da i dalje ima veliku želju da se dokaže u Partizanu, možda veću nego ikad.

Pre polaska na pripreme u Sloveniju, trener Miroslav Đukić ga je pohvalio da dobro radi, a sada se u izjavi za ''Telegraf'' oglasio i sportski direktor Ivica Iliev, koji otkriva da zaista postoje pozitivne promene kod ofanzivnog veziste.

''Deluje da je Suma 'prelomio' u sebi. Došao je na pripreme motivisan, spreman i veseo, sve ono što do sada nije pokazivao. Radi odlično i taj pošten odnos je nagrađen.

Stručni štab dosta vodi računa o njemu, trener Žarko Lazetić razgovara sa njim svakodnevno po nekoliko puta, bavi se njme i to daje rezultate. Videćemo šta će da bude kasnije, sve zavisi od njega'',
izjavio je Iliev.

Partizan danas od 17 časova i 30 minuta igra protiv Honveda u prvoj proveri od dolaska u Sloveniju, pa bi upravo Sejduba Suma mogao da bude u centru pažnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobaris Totalitare
Monday, 25.06.2018
18:49

Rekao sam vec da ga samo treba motivisati i on ce biti nas najbolji igrac !

avatar
grobar07
Monday, 25.06.2018
17:38

ako ga opet ne uništi

avatar
Nesa 77
Monday, 25.06.2018
14:28

Kad je Djukić dobio ko zna koju šansu po redu,red je da je dobije i Suma. .Ko zna,možda ispadne nešto dobro iz svega ovoga 💪⚫⚪👍👊