Neki "nisu došli" na meč, dve svetle tačke i jedan Milojevićev dobitak! (OCENE)

Autor: Ivan Cvetković
sreda 03.10.2018.
21:16
Izvor: Sportske.net

Kako su odigrali fudbaleri Crvene zvezde?

Epa/Christophe Petit Tesson
Epa/Christophe Petit Tesson

Povezane vesti


Bila je to igra "mačke i miša", od onog gola Nejmara u 20. minutu bilo je jasno da će puleni Vladana Milojevića izgubiti prvu takmičarsku utakmicu nakon više od godinu i po dana.

Jasna je bila razlika u kvalitetu i pre početka meča na Parku prinčeva, ali neki fudbaleri Zvezde su baš podbacili.

Borjan (5,5) - olman koji primi šest golova jednostavno ne može da dobije veću ocenu od ove, ali je svoj tim u nekoliko navrata spasao još ubedljivijeg poraza. Nije kriv ni za jedan gol.

Stojković (5) - Bleda partija reprezentativca Crne Gore, ali može se to opravdati time što je imao najteži posao na terenu - da sačuva Nejmara i Mbapea koji su menjali strane.

Savić (5) - Spor i indisponiran, jedino što je uspevao jeste da dobije vazdušne duele što je nedovoljno na ovom nivou. Da li zbog povrede ili ne, tek Milojević nije pogrešio što ga je ostavio u svlačionici na poluvremenu.

Degenek (5) - Slabiji deo štoperskog tandema, a rekli smo već koliko je Savić bio loš...

Rodić (5,5) - Za nijansu bolji od Stojkovića, trudio se i nekoliko puta pokretao napade svoje ekipe, ali je i on imao isti zadatak kao kolega sa desne strane.

Jovičić (6,5) - Pored Marina, ubedljivo najbolji igrač Zvezde večeras. Možda to večeras nije bilo teško zbog nedostatka konkurencije u svom timu, ali novopečeni reprezentativac Srbije je pokazao zašto je dobio poverenje Mladena Krstajića.

Krstičić (5) - Nismo navikli na ovako slabo izdanje fudbalera koji ima iskustva igranja u Seriji A protiv jakih rivala. Često je izgledao dezorjentisano, trudio se koliko je mogao, ali nije to bilo to.

Marin (6,5) - U prvom poluvremenu se uklopio u bledilo svog tima, ali se zato u drugom oslobodio i pokazao zašto će biti veliko pojačanje za tim Vladana Milojevića. Odlično se ubacio u prostor i iskoristio asistenciju Ebisilija kako bi rutinski "zavario" loptu iznad Areole. Ne može to baš svako.

Čaušić (5,5) - Bio je aktivan u početnim minutima kada je Zvezda koliko-toliko uspevala da izdrži nalete Parižana, u nastavku meča se nije proslavio.

Simić (5) - Nije uspeo da iskoristi svoju brzinu kako bi dobio prednost u odnosu na Menija. Kao da nije ni došao na utakmicu, ali deo krivice snose i njegovi saigrači koji nisu mogli da sačuvaju loptu i prebace je do protivničke polovine.

Ben (5,5) - Trčao je, trudio se, otvarao se, ali nije vredelo. Nije imao koga da proigra, u nekim trenucima je jako dobro glumio "target men-a". Bio najkonretniji od svih igrača, naročito u prvom delu meča.

IZMENE

od 46. Babić (5,5) - Uneo stabilnost u odbranu Zvezde, mada je to delom rezultat i slabije inicijative PSŽ-a u nastavku meča kada je već sve bilo rešeno.

od 46. Pavkov (5,5) - Nije pogrešio kada je dobijao lopte, ali ih nije dobijao dovoljno da napravi nešto više.

od 73. Ebisilio (6) - Izmena koja je unela najviše svežine u tim šampiona Srbije. Vezista je bio aktivan, tražio je loptu i bio asistent Marinu za prvi pogodak Crvene zvezde u Ligi šampiona. Ako je nekog Milojević dobio na ovom meču, onda je to novajilija iz APOEL-a.

TRENER

Vladan Milojević (5,5) - Katasrtrofalno prvo poluvreme je rezultat bojažljive igre Zvezdinih fudbalera koji kao da nisu smeli da krenu u napad. U drugom delu meča delovali su nešto sigurnije što je delom i zbog Milojevićeve reakcije na poluvremenu kada je zamenio dvojicu fudbalera. Nije za najslabiju ocenu pre svega zbog razlike u kvalitetu dve ekipe.

Šta mislite?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

34 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 04.10.2018
09:38

Jovicic tako visoku ocenu (mada da se ne lazemo niko ne zasluzuje vise od 4)!? Pa decko imao srece sto sudija nije bio strog - kako umeju biti, inace bi momak zavrsio tekmu u prvom poluvremenu koliko je faulova napravio. Decko jeste bio borben, ali klasican mesar, i pored flastera koji je igrao na Nejmaru, karioka je prolazio kroz teren kao da potonji ne igra nikakav flaster na njemu. Sve u svemu Zvezda je imala puno srece sto nije primila 10 golova. Treba ljubiti stope Borjanu koji je zasluzio najvisu ocenu od svih igraca Zvezde. PSZ je igrao mozda 40% snage u vr' glave.

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 04.10.2018
08:01

Ove dve ekipe nisu za poredjenje. Arapi su upumpali 1.17 MILIJARDI u ovaj tim. Jeste vi normalni? Brzi, jaci ...to sve kosta . Nama je ovo samo finasijska injekcija. Dali smo gol,zadovoljan sam.

avatar
Thursday, 04.10.2018
02:22

Ovo je bila bas lepa utakmica, razlika u kvalitetu je evidentna(20x skuplji psg po transfermarkt)
Ne znam zasto iko pljuje uopste zvezdu, svaka im cast za sve sto su do sad uradili!
Idemo dalje

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 04.10.2018
00:53

Mora to bolje ali poraz i uostalom rezultat sa PSG i nije strasan jer je razlika ogromna. Mene samo nervira 2 gola iz slobodnog udarca a pogotovo drugi kao i previse respekta koji smo im dali u prvom poluvremenu

avatar
Thursday, 04.10.2018
00:45

delije se potukle ,ali jedan je dobio dobri batina

avatar
zg partizan igokea
Thursday, 04.10.2018
00:30

Marin je Mesi za siromasne!

avatar
Strah
Thursday, 04.10.2018
00:15

Obelezio sam na tel. utakmicu psg zvezda da mi javlja rezultat,a on jadan u 00:12 h jos nemoze da postigne da javi za sve golove. Bing bing bing

avatar
NebitanNaKvadrat
Wednesday, 03.10.2018
23:12

PSG-Barselona 4:0. PSG je tada igrao bez sada dva najskuplje igraca na svetu Nejmara i Mbapea.Bez Tijaga Silve pozadi. Nejmar je tada igrao za Barselonu.Napad Barselone predvodio je trio Nejmar,Suarez,Mesi. Na sredini su tu bili Iniesta i Buskets.I takva Barselona,mozda i najjaca u istoriji kluba bude razvaljena od slabijeg PSG-a nego sto je ovaj danas.A Zvezda izgubi sa 6:1 od tog PSG-a koji je najskuplji u istoriji fudbala,ljudi vrede milijardu,sa dva najskuplja igraca na svetu,od mnogo jaceg PSG-a nego sto je bio taj protiv Barse i to je kao bruka? Leva noga Nejmara vredi tri puta vise od celog tima Zvezde.A sampionski partizan izgubi od Dinamo Kijeva 4:1 koji je mogao da im da jos toliko,od nikada slabijeg Besiktasa 3:0,isu prismrdeli golu,moglo je biti barem duplo vise,tom Besikatsu neki LASK Linc ocita lekciju i nesrecno ispadnu od njih u zadnjoj sekundi.A gde je Tun,pa Petah Tikva im da pet usred Beograda.To su ti sampioni. Ali nama je dobro sto ce njih ona dvorska luda Pantic ubediti da su bolji,pricace im o nekom fudbalu od pre 20 godina,zamajavace ih i ostace im uprava a to je VELIKI plus za Zvezdu. A ti Zvezdo stici iskustvo za naredne sezone u Evropi.Mozda je i bolje sto si sa tri najjace ekipe pala u grupi.Nikada losiji Napoli pobedi Liverpula i oizbi na prvo mesto u grupi.Pricali su da necemo uzeti bod,da necemo dati gol i vec u prve dve utakmice smo ih demantovali.I to kakvu golcinu smo dali.Samo napred majstori.

avatar
Strah
Wednesday, 03.10.2018
22:36

Zasto nisu poveli Danila Grujica?

avatar
Südkurve München
Thursday, 04.10.2018
12:39

Povredjen je bio

avatar
Capitano
Thursday, 04.10.2018
13:25

Vase navijace vi vodite kada budete igrali.

avatar
Capitano
Wednesday, 03.10.2018
22:20

Da se ne lazemo Rodic nije zasluzio vise od 3. Skoro svaki pas je pogresio. Causic takodje ocajan, a Simic nevidljiv.

avatar
Doktor Trax
Wednesday, 03.10.2018
21:54

Causic 3 Ben 4 Ebesilio 7 Rodic 4 Simic 4

avatar
MarkoSi
Thursday, 04.10.2018
09:08

E baš tako. I trebalo bi da u Zvezdi stanu pred ogledalo, pogledaju se i priznaju da za neke momke nema mesta na ozbiljnim utakmicama. Šta je sa Srnićem? Odakle uopšte ideja da igra Simić pre Srnića? U stvari, odakle uopšte ideja da igra Simić!? Čaušić se još nije snašao, pa ne treba biti preterano strog prema njemu, ali je na putu da postane veliko razočaranje. Takođe, odakle ideja da ne igra Ebisilio sa kojim je Zvezda 50% opasnija? Gde je Jovančić? Rodić se iz meča u meč blamira. Zvezda pod hitno mora da pojača odbranu i da umesto gomilanja bespotrebnih ofanzivnih veznih (Kafu, Simić) dovede pristojnog beka i štopera.

avatar
indosrbija
Wednesday, 03.10.2018
21:50

Mislim da je ovde najvaznije koliko su igraci i miloje naucili veceras i kako ce ovo iskustvo dati kvalitet vise kako pojedinacno tako i timu..Sve drugo je besmisleno komentarisati,od taktike,izbora igraca itd jer bi ishod svakako bio slican..Eto,dobili smo marina,ebicilio pokazao da ipak vredi kao i jovicic...Rodic i Stojkovic sad sigurno vise znaju sta im treba za visi level ukoliko zele jos po jedan ekstra ino transfer a to vazi i za krsticica.Ubedjen sam da ce milojevic ovde najvise nauciti i profitirati.P.S.Ovo je LS o kojoj smo toliko sanjali i sad je vreme da gledamo samo pozitivno i da izvucemo sto vise svega dobrog..I zasto joveljic ne bi debitovao na enfildu,da pokazemo nase bisere evropi bar na deset minuta..

avatar
BloodY RippeR
Wednesday, 03.10.2018
21:46

Za poraz od 6:1 imaju neki ocenu 6,5 ? Pa kakve bi ocene imali da je bilo nereseno ili da su kojim slucajem pobedili pa to bi prstale 10 samo tako iako nijedan klub nema vise od 2-3. Ocene su realne od 3 do 5,5 a ne od 5 do 6,5. Procenat dobrih pasova ne prelazi vise od 25% i to samo max 2-3 igraca ostatak i 15% zatim pozicioniranja nije bukvalno ni bilo. Po meni jedino ako neko i zasluzuje ocenu preko 5 su Marin zbog gola i Borjan zbog jedno 5-6 odbrana i sacuvane mreze od prave katastrofe.

avatar
triske014
Thursday, 04.10.2018
07:45

Ocene su takve zato sto se ocenjuje od 5-10, a ne od 1-10. 5 je najmanja ocena

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 03.10.2018
21:34

Kada vidim kako Napoli uspeva da sakrije loptu protiv Liverpula,Zvezda je z mene vec osvojila ligu sampiona..

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 03.10.2018
21:33

Moramo napasti, moramo traziti da igramo fudbal, a ne da imamo pretezno defanzivno orijentisane igrace u timu. Nek izgubimo i 5:0 ali da pokusavamo, samo cemo tako napredovati.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 03.10.2018
21:28

Mislim da je ovo velika bruka za srpski fudbal, gledam LŠ 25-26 godina i nikad veću razliku u kvalitetu nisam video između dva protivnika tj. nikad slabijeg protivnika od zvezde. 6:1 je sjajan rezultat za zvezdu u odnosu na prikazano. Nisam nimalo iznenađen, ovo je za mene potpuno očekivano s obzirom na to kako zvezda dolazi do igre i rezultata u Srbiji.

avatar
zg partizan igokea
Thursday, 04.10.2018
00:24

Sigurno je da bi partizan prosao mnogo bolje. Partizan bi napoli sigurno i pobedio sa par gola razlike. Zvezda je i Salcburg prosla sa tom igrom o kojoj pises, verovatno...

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 04.10.2018
01:12

Nije sramota izgubiti od PSGa u gostima, sramota je izgubiti od Radnika iz Surdulice koji da vas nije nalupao bi bio poslednji na tabeli! Za vas smo PSG trenutno u poslednje 2 godine! To sto se provlacite u derbijima je licno nas problem sto vise ne mozemo da se motivisemo protiv ekipa kao sto je Partizan.

avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 03.10.2018
21:28

Bosanac i Hrvat najbolji večeras. Toliko o "stubu srbstva"!

avatar
Revolt revolta
Thursday, 04.10.2018
10:55

Upravu si,inace samo u Srbiji se radjaju Srbi,u Bosni i Hrvatskoj ih nema.Blago tebi

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 05.10.2018
15:19

U Hrvatskoj ih nema to si u pravu. A što se Bosne tiče, tamo smo izmešani. Govorim iz ličnog primera zato što sam i sam oženjen Bosankom. Pozzz!

avatar
Südkurve München
Thursday, 04.10.2018
12:40

Oni su Bosancci i Hrvati koliko i ja Srbin

avatar
Čeki
Wednesday, 03.10.2018
21:25

Milojevicu ocena realna kao i drugima uglavnom, s tim sto ni pod razno nije smeo da ima Savica, koji je rovit, u odbrani jos je plus decko u par utakmica i pravio najvise gresaka, a jedan je od najstabilnijih igraca bio u timu. I da Pavkov se covek trudio, i mislim da njemu moze malo veca ocena jer coveka su toliko istukli, vukli, a sudija nista nije svirao, ali zato cim pipnemo njihovog, odmah faul. Nije problem, stvarno sudija nije imao puno posla, ali makar kod tih sitnih faulova da drzi isti kriterijum - Pavkov dobije zuti zbog faulova u vazdusnom duelu, a ovi ga unisitise i niko od njih ni zuti da dobije. Imao je jos par tendencioznih odluka kod sitnijih faulova, a nije bilo potrebe jer bi nas unistili i ovako i onako, velika razlika je u kvalitetu.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 03.10.2018
21:21

Mislim da Ebesilijo mora pre Causica i Cafu ili jovance apsolutno pre Simica