Nekad je imala ''srpskog Falkaa'', ko je danas Zvezdin ''Van Basten''?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.02.2019.
15:50
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

I hoće li na proleće uspeti da se izbori za svoje mesto u startnoj postavi?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Dejan Joveljić je jesenas veoma dobro koristio svoje prilike, s obzirom na veliku konkurenciju u napadačkim redovima Crvene zvezde.

Devetnaestogodišnji momak je u prvom delu sezone upisao 16 nastupa, na kojima je postigao sedam golova, a mnogi od njega očekuju dodatni napredak tokom proleća.

Iako je Nikola Stojiljković otišao u Majorku ove zime, Joveljić će i dalje morati da se bori za mesto u timu sa mnogo iskusnijim Boaćijem i Pavkovim, ali ono što je najvažnije, njegov kvalitet nije sporan i tek treba da dođe do punog izražaja u seniorskoj konkurenciji.

Sećate se kada je, tada tinejdžera Luku Jovića generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nazvao ''srpskim Falkaom'', a izgleda da danas crveno-beli u svojim redovima imaju novog ''van Bastena'', kako je svog mlađeg saigrača nazvao Ričmond Boaći.

''Joveljić je najbolji mladi napadač u Srbiji. Neverovatan je. Ako bude dobio priliku narednih godina, mislim da će biti sledeći Van Basten. Sjajan je, uvek želi da postigne gol i kad imate centarfora čiji je um podešen isključivo na to kako da zatrese mrežu, imate onda top klasu'', istakao je Boaći, a prenosi ''Žurnal''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 04.02.2019
18:05

Velika greska Joveljica je sto nije otisao na godinu dana u Rad,imao bi iza sebe dosta odigranih utakmica nemerljivog znacaja za njega u ovim godinama,svi su isli na kaljenje i posle toga postajali ozbiljni fudbaleri,ko god ga je savetovao pogresio je.