Neka priča ko šta hoće, Deki je učinio pravu stvar!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.03.2020.
23:42
Izvor: Sportske.net

Objasnio je to i italijanskim novinarima.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je za italijansku ''Republiku'' o aktuelnoj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa.

S obzirom na to šta se sve dešava u Italiji, Stanković je u nezgodnoj poziciji, jer su njegovi najbliži u žarištu epidemije.

''Moja supruga Ana je u Milanu sa sinom Filipom, dok sam ja u Beogradu sa Aleksandrom i Stefanom, najmlađim i najstarijim sinom. Svi smo u redu, ali brinem se, kakve se stvari događaju u Lombardiji'', istakao je Stanković.

Za to vreme, on je vrlo brzo reagovao i kada je u pitanju pomoć srpskim zdravstvenim ustanovama kojima je donirao značajna sredstva za nabavku neophodne opreme.

Ipak, izgleda da je doživeo i neke prozivke zbog načina na koji je to uradio, ali se trudi da se na takve priče ne obazire.

''Inicijativa se uvek mora preduzimati. Neki možda misle da je to samo reklama, ali nije me briga. Znam šta sam sa svojom porodicom učinio za svoju zemlju.

Treba svako ko može da pomogne, da spasimo živote, sve je potrebno. Donirao sam respiratore za intenzivnu negu srpskim bolnicama, nadam se da će pomoći'', naglasio je Stanković.

Potvrdio je i da je u stalnom kontaktu sa Sinišom Mihajlovićem, koji je kod kuće izolovan sa svojom porodicom, a od bivših saigrača najčešće se čuje sa Materacijem, Kivuom, Zanetijem.
-
Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 01.04.2020
10:38

Deki hvala ti za sve i ne obracaj paznju sta pricaju sitne duse.