Neizvesna sudbina Lalatovića, ovo je njegova želja!

Autor: Ivan Cvetković
subota 27.04.2019.
16:30
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Hoće li stručnjak ostati u Nišu?

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog iz Niša i pored remija sa Čukaričkim i dalje imaju teoretsku šansu da osvoje titulu prvaka Srbije.

U Kupu Srbije ih očekuje revanš meč sa Partizanom nakon minimalnog poraza u Beogradu, pa su Nišlije i dalje u igri pred svojim navijačima.

Trener "Reala sa Nišave" Nenad Lalatović istakao je u izjavi za Žurnal da bi voleo da ostane u Radničkom i naredne sezone.

"Ova sezona je rekordna, najuspešnija u istoriji Radničkog i za to su najviše zaslužni fudbaleri, ali i rukovodstvo, na čelu sa Ivicom Tončevim i v.d predsednikom Draganom Markovićem Markonijem, sportski direktor Marko Jovanović i svakako mi treneri. Mora se pomenuti i pomoć koju je Radnički stalno imao od vernih navijača. Fakat je, međutim, da se može i više i bolje", iskren je Lalatović.

"Meni je fudbal i život i igra. Ko to ne nosi u sebi teško da može uspeti. Profesionalac sam i svugde dajem celoga sebe. Što se nastavka saradnje sa Radničkim tiče još nisam o tome razgovarao sa rukovodstvom. Do sada smo uvek lako pronalazili zajednički jezik. Uspeli smo u ovoj sezoni čak i više nego što je možda javnost očekivala."

"Zimus sam imao dobre ponude iz inostranstva, ali ostao sam u Srbiji i Radničkom da se ne bih na duže odvajao od dece i, svakako, da bismo svi zajedno na Čairu ostvarili planove. Ukoliko prvi čovek kluba Ivica Tončev i saradnici budu ponudili da ostanem najverovatnije ću ostati, što bih zaista voleo. Videćemo, još je rano o tome da se govori", istakao je trener Radničkog.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Saturday, 27.04.2019
16:51

NIkad mi nece biti jasno kako neki sportki koub sebi moze dozvoli da u upravnom odboru ima coveka koji imaju sumnjivu biografiju.
Kad ukucas Dragan Markovic Markoni na internetu od 10 vesti koje izadju o njemu, 9 su negativne. Kako je pao zbog mita. Kako je nelagolno stekao dva stana kod Arene tokom univerzijade 2009. Kako je reketirao dok je bio u Biji. Kako je optuzen da je bio u nekim kontaktnima sa Peuračom