Nedović stiže u Beograd i odmah ide po NJEGOV dres

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.08.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović otkrio je koji fudbaler Crvene zvezde ga je oduševio tokom sinoćne utakmice.

Epa/Andreas Schaad
Epa/Andreas Schaad

Povezane vesti

Bivši košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović najavio je dolazak u Beograd već za vikend, a nakon istorijskog uspeha koji je ostvario fudbalski klub Crvena zvezda nije krio oduševljenje.

Košarkaš Armanija iz Milana poručio je da u subotu dolazi u Beograd i da će u navijačkom butiku Crvene zvezde kupiti dres sa prezimenom jednog od junaka sinoćne utakmice.

Nekima će možda delovati čudno, ali Nedović će "zadužiti" dres sa brojem devet koji je u duelu sa Salcburgom nosio rezervista Milan Pavkov.

Mnogo osporavani napadač ušao je u igru u drugom poluvremenu sinoćne utakmice i pokazao se kao "zlatna rezerva" iako nije uspeo da postigne gol.

Borbenost koju je Pavkov pokazao i detalj kada je ugažen dok je ležao na travi raskrvavljene glave samo potvrđuju da on bio čovek koji je pokrenuo Zvezdu i inicirao povratak crveno-belih u meč.

Zvezda je remijem 2:2 na "Red Bul Areni" izborila plasman u grupnu fazu Lige šampiona prvi put u svojim dugogodišnjoj istoriji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.08.2018
13:09

Pavkov mora da ostane i dobije šansu da pokaže da vredi i donese Zvezdi bar par miliona evropskih novčanica a ne neku siću od 700000 eura (od kojih zvezdi ostaje nešto više od pola).

avatar
mungos76
Thursday, 30.08.2018
09:45

Pasuje mu broj. Iste su visine.

avatar
LuckyStrike
Thursday, 30.08.2018
09:32

Pavkov usao preokrenuo meč.. Srce od coveka