Nedeljama se najavljivao kao novi Zvezdin napadač, tek sada je doneo konačnu odluku!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.12.2018.
23:36
Izvor: Sportske.net

Vagao je ponude, oklevao, došlo je vreme za konačan epilog.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Sećate li se Franka Soldana?

Tokom leta se u srpskim medijima gotovo svakodnevno pisalo o njemu, jer je bio jedno od potencijalnih pojačanja Crvene zvezde na poziciji napadača.

Čekalo se nedeljama na njegov potpis, ali se to na kraju nije dogodilo, a na Marakani su odlučili da iz Kine vrate Ričmonda Boaćija, uz nešto raniji dolazak Nikole Stojiljkovića.

Međutim, ne samo da letos nije prešao u Zvezdu, Soldano nije uspeo da se dogovori ni sa jednim drugim klubom, pa je sve do danas ostao član argentinskog Santa Fea.

Ove sezone je ostvario učinak od samo dva pogotka na 14 mečeva, ali prema poslednjim informacijama, to nije smetalo atinskom Olimpijakosu da angažuje 24-godišnjeg fudbalera.

Mediji danas prenose da će Atinjani za Soldana platiti 1.3 miliona dolara plus 15 odsto od sledeće prodaje, a da će ugovor biti potpisan na četiri godine. Ovo će Soldanu biti prvi angažman u inostranstvu, pa će biti zanimljivo videti kako će se snaći u Olimpijakosu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Sunday, 30.12.2018
10:25

Samo čekam da vivim naslov mesi na meti zvezde

avatar
Doktor Trax
Sunday, 30.12.2018
09:33

Ocigledan pad forme odigrace u Oliju 5 utakmica nece se snaci,zavrsice na klupi ko i ben i marin.Posle ce ga Zvezda dovesti za 300k i ostalo ce bit istorija .