Ne zaboravljaju voljeni klub - Oni su sinoć svim srcem bodrili Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.02.2018.
14:57
Izvor: Sportske.net

Veliki broj bivših igrača Crvene zvezde juče je putem društvenih mreža podržao ekipu i poželeo joj sreću u duelu sa moskovskim CSKA.

fckairat.kz
fckairat.kz

Povezane vesti

Vicešampion Srbije ostaje u trci za plasman u osminu finala Lige Evrope, pošto je prvi meč sa moskovskim CSKA završen nerešenim rezultatom bez golova.

Odluka će pasti u Moskvi, a bitno je reći da je Zvezda u prvoj utakmici dokazala da može da parira rivalu i da ga ugrozi, a kada jedna utakmica odlučuje svakako da su šanse još veće.

Pozitivne vibracije pred utakmicu sa CSKA putem društvenih mreža slali su i bivši fudbaleri Crvene zvezde koji su našli način da isprate dešavanja na stadionu "Rajko Mitić".

Poruke podrške putem "Instagrama" stigle su od Luke Jovića, Predraga Rajkovića, Srđana Plavšića, Mamadu Mbođa, Mihaila Ristića, Luisa Ibanjeza, Vukašina Jovanovića, Petra Orlandića i drugih.

Nakon meča na Zvezdinom "Instagram" profilu pojavila se slika na kojoj su uklopljenje pomenute poruke podrške bivših igrača, a crveno-beli su iskoristili priliku da im se zahvale.

Hvala i vama na podršci! #fkcz #czv #crvenazvezdafk #uel

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Feb 13, 2018 at 2:04pm PST

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke