Ne zaboravite, Bajern - Zvezda počinje već u 16h, samo što ovu utakmicu retko ko pominje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2019.
11:01
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nije najavljen ni TV prenos, za razliku od večerašnjeg spektakla...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao i prošle jeseni, osim Zvezdinog prvog tima, i njeni omladinci će se takmičiti u grupnoj fazi Lige šampiona, protiv Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

Kao uvod u večerašnji (21h) meč seniorskih timova na ''Alijanc Areni'', U19 ekipe Bajerna i Crvene zvezde odmeriće snage u utakmici koja počinje već u 16 časova.

Nažalost, ni TV Arena Sport, ni RTS u svojim programskim šemama nemaju najavljen prenos utakmice omladinaca Bajerna i Crvene zvezde, za razliku od utakmice U19 ekipa PSŽ-a i Reala koja je najavljena na Areni Sport 3 od 16 časova.

Trener Zvezdinih omladinaca Slavoljub Đorđević je na put poveo ove igrače sa priloženog spiska:

Andrija Katić, Marko Ćopić, Stefan Mitrović, Mirko Milikić, Nikola Savić, Aleksandar Lukić, David Pisar, Uroš Blagojević, Viktor Radojević, Aleksa Matić, Aleksandar Ilić, Martin Novaković, Petar Piplica, Mateja Bačanin, Miloš Pantović, Andrija Radulović, Marko Dedijer, Stefan Pešović, Marko Daničić, Ilija Babić i Marko Lazetić.

''Imamo problem sa napadačima jer su Burmaz i  Babić povređeni, a tu je i pravilo po kom igrači rođeni 2000. godine moraju da provedu barem dve godine u Omladinskoj školi da bi mogli da igraju evropske utakmice, tako da nemam na raspolaganju sve igrače koje treniram.

Za susret sa Bajernom smo prekomandovali Ćopića i Bačanina koji su rođeni 2003. godine, kao i Radojevića i Lazetića koji su po uzrastu mlađi kadeti.

Međutim, zadovoljan sam igračima kojima raspolažem, verujem da će dati sve od sebe i željno iščekujemo sutrašnju utakmicu'', izjavio je Đorđević za klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Scout Master
Wednesday, 18.09.2019
12:14

AKO NEKO IPAK IMA NEKI LINK UTAKMICE NEKA GA OKACI U KOMENTARU...UNAPRED HVALA :)