Ne stišava se bes u Vranju posle poraza od Partizana, posle pretnji - suspenzija!

Autor: Darko Mitrović
sreda 28.11.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nesrećni golman zbog pretnji nije smeo ni da se vrati u Vranje, sada je doživeo novi udarac.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Gostovanje Partizanu proteklog vikenda bilo je košmarno za golmana Dinama iz Vranja Uroša Đurića kome ljudi u klubu nisu oprostili veliki kiks iz prvog poluvremena, kada je Partizan poveo sa 1:0.

Do kraja meča je primio još pet golova, Partizan je slavio sa 6:0, a odmah posle meča, vršilac dužnosti šefa struke Dinama Radmilo Jovanović je dao skandaloznu izjavu koja je shvaćena kao pretnja da će golmanu Đuriću neko možda i da ''završi karijeru'' zbog učinjene greške.

Juče se Đurić oglasio izjavom da zbog pretnji ne sme da se vrati u Vranje, posle utakmice je ostao u Beogradu, a nedugo zatim Dinamo je objavio i saopštenje kojim se potvrđuje njegova suspenzija.

''Nije sramota sportski izgubiti, pa čak i ovako velikim rezultatom (0:6), pogotovo od tima koji svojim imenom i tradicijom to i zaslužuje. Čestitke protivniku, ali! To 'ali' odnosi se na pojedinačne igrače o njihov odnos prema imenu Dinama i časti sportske igre koju naš klub gaji.

Zato smo i preduzeli potrebne korake za povratak kluba u normalne sportske okvire. Jedna od odluka je i suspenzija golmana Uroša Đurića, koji je svojim branjenjem, odnosno nebranjenjem, doveo celu fudbalsku javnost, kako u Srbiji, tako i u našem gradu Vranju, u sumnju zbog postignutog rezultata.

Suspenzija se odnosi na golmana Uroša Đurića i verovatno na još nekolicinu igrača Dinama. Kao klub, ograđujemo se od svih insinuacija i nagađanja, na koje je uticao konačan rezultat utakmice.

Zato se i obraćamo javnosti i poručujemo da ćemo, uz sve nagomilane probleme, i ovaj uspešno rešiti i nastaviti našu sportsku borbu u ovoj istorijskoj sezoni za Dinamo. Naši problemi će ostati samo naši i budite sigurni da ćemo ih rešiti na najbolji način za Dinamo, primenjujući propise FS Srbije i Pravilnik o kažnjavanju FK Dinamo'', navodi se u saopštenju Dinama, a prenosi ''Žurnal''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 28.11.2018
17:32

Да је овакав гол примио против Звезде, сви би се Гробари активирали и овде трубили и спиновали данима како је намештено. Ево и после утакмице Раднички Пролетер су тврдили како су их ови пустили јер ето Раднички ће после Звезди да поклони бодове. Па, је л' нас пустио Раднички? Шта би? Милионити пут слушам исте приче. Сваки пут исто. Тачно се види шаблон. Зар морате увек све на буку и галаму? Ако сте слабији, потрудите се мало, доведите бољег тренера, играче, радите мало на свом клубу. Докле више овако?

avatar
noxovac993
Wednesday, 28.11.2018
19:46

Pa eno su ga faulirali iz zvezde kod gola pa vama to nije faul. Ajde ajde ima nocas neka utakmica da se namjesti u ls, mladi su vec svoje zavrsili 2-1 i 7+ sad jos ovi stariji i eto bice para.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 28.11.2018
13:59

Da da, golman je kriv zbog 6-ice, inace ne bi izgubili. Svaki klub poštujem, ali ovaj treba poslati gde mu je mesto, jer posto ne zna da igra, on radi po notama komsinice, zamazuje oci javnosti kako bi se paznja skrenula sa drugih problema, oni drugo ne znaju do da se bave tim prljavstinama koje su dirigovanje zna se odakle ......prosto dodjem neki dinamo da proziva partizan Jos od drugog kola prvenstva.....neverovatna drskost.....takve, mulj mulju

avatar
noxovac993
Wednesday, 28.11.2018
15:29

Cisto sumnjam da je ovo iz kuhinje kluba iz mateje kezmana, ovo je toncev naredio 100%

avatar
Doki Daki
Wednesday, 28.11.2018
13:12

Naša liga je neregularna jer iza jednog kluba Zvezda, stoji država. To je ceo problem našeg sporta. Tačno je da trenutno pomoć države ima i Radnički Niš, a povremeno i Partizan. Ostali klubovi su u bunaru. Znači, neregularna liga!

avatar
noxovac993
Wednesday, 28.11.2018
11:57

Sve znaju, osim da igraju fudbal. Daju gol na svakoj trećoj utakmici i nešto hoće. Zašto nisu suspendovali Antića kad je unapred čestitao pobedu protivniku. To nije bilo sumnjivo, a ovog momka provlače kroz blato zbog jedne greške. Niko ne kaže da se igralo po lošem vremenu i nakvašenom terenu. Greška jeste velika, čak i komična, ali tako se ne namešta. Osim ako namera nije bila da se skrene pažnja s nečeg drugog. Na primer, utakmice Proleter-Radnički.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
12:29

Plus, ali, kako se onda namesta? I nije samo taj prvi gol bio sumnjiv.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 28.11.2018
13:45

Kad ste vi u pitanju tako se ne namesta jel,a kad su drugi sve je namesteno,svaki ofsajd svaki faul svaki gol,samo kod vas je sve posteno.Naravno da nije namesteno ko bi namestao utakmicu protiv ovih amatera,ali eto Zvezda je namestila inace uzeli bi nam bod sigurno.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 28.11.2018
11:33

Da sumiramo: Komsinica nas optuzuje da smo namestili utakmicu sa klubom koji je do prosle godine javno iskazivao zelju da Zvezda pobedi Partizan sa 5:0? Da namestamo sa klubom ciji prvi covek (Antic) se javno deklarise kao Delija? Da namestamo sa klubom koji sem Zvezde i Radnickog iz Nisa nema nikakve koreknte odnose ni sa jednim drugim klubom? Zar nije malo smesna optuzba?
P.S: Sto se nije kaznio stoper Dinama iz Vranja posle utakmice sa Zvezdom, kada je "poklonio" gol Stoiljkovicu, jeste bio faul nad golmanom, ali ti ne smes onako da vracas loptu golmanu?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
12:30

Ako su i pustili golove, to nema veze sa nama. U pravu si, dvostruki arsini...

avatar
NemanjaVidic No1.
Wednesday, 28.11.2018
12:54

Ko vas optuzuje?