Ne može na dve stolice - Trener Radničkog podneo ostavku

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.03.2018.
15:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Samo nekoliko dana nakon što je stupio na dužnost i predstavljan na "Čairu", strateg niškog Radničkog Dragan Antić podneo je ostavku u Vranju.

fcradnicki-nis.com
fcradnicki-nis.com

Povezane vesti

Novi trener niškog Radničkog Dragan Antić doneo je odluku da podnese ostavku na funkciju predsednika FK Vranje pet dana nakon što je preuzeo kormilo na "Čairu".

Strateg superligaša iz grada na Nišavi priznao je da bi "sedenje na dve stolice" predstavljalo sukob interesa i zbog toga je rešio da se povuče sa predsedničke funkcije u Vranju.

"Ostavka je rezultat sukoba interesa, ne može, očigledno, da se sedi u isto vreme na dve stolice. Problem je u tome što bi, recimo, u Kupu Srbije mogli da se sastanu Dinamo i Radnički. Imam pravo da sedim u predsedničkoj fotelji, ali preuzeo sam ekipu iz Niša i to bi predstavljalo problem", kazao je Antić a prenosi "Žurnal".

Dragan Antić je u prethodnom periodu obavljao funkciju prvog čoveka i trenera Dinama iz Vranja, a da je imao uspeha u poslu svedoči i pozicija Vranjanaca u Prvoj ligi Srbije.

Dinamo je uprkos porazu na gostovanju Inđiji zadržao lidersku poziciju na tabeli Prve lige Srbije ali ostaje da se vidi hoće li do kraja sezone ostati na mestu koje garantuje plasman u Super ligu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Monday, 26.03.2018
09:43

Pa mogao je tada da da ostavku. Na kraju, ko zna koliko ce se zadrzati na klupi Radnickog.

avatar
Milan Capkunovic
Monday, 26.03.2018
00:20

Ok, sigurno da je tesko izvodljivo sedeti na dve stolice, ali do kraja sezone sigurno da ne mogu nigde da se sretnu radnicki i dinamo, to su gluposti, nego je morao da izmisli navodno opravdan razlog za davanje ostavke u dinamu. U redu je, prodao si se i oces da ucestvujes u ligi evrope.

avatar
Fiqlini
Sunday, 25.03.2018
17:25
avatar
perspektivansam
Monday, 26.03.2018
11:21