Ne ide Pešiću, ali onda je ''Rodman'' počeo da rešeta! Zvezda iz ''minusa'' u ''plus''! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.02.2018.
13:52
Izvor: Sportske.net

Spartak poveo, Zvezda ekspresno preokrenula rezultat.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta u Subotici, Zvezda vodi 2:1!

Crvena zvezda je od samog starta nametnula svoj ritam, odmah je počela da vrši pritisak i posle nepuna tri minuta igre uspela je da iznudi jedanaesterac.

Srnić je lepo proigrao Pešića u kaznenom prostoru, ovaj je umakao Tekijaškom koji ga obara s leđa i sudija Grujić bez dileme pokazuje na belu tačku.

Pešić je odlučio da izvede najstrožu kaznu, ali nije bio precizan, lopta je zakačila prečku i završila iznad gola.

Ovaj promašaj nije bitnije promenio način igre i jednih i drugih. Zvezda je nastavila da napada, a domaći su pokušavali da se izbore za neku opasniju kontru.

U 14. minutu Milijaš je pripretio iz slobodnog udarca, a osam minuta kasnije još bolja prilika za crveno-bele, kada je Gobeljić sa desne strane centrirao za Srnića, ovaj je glavom šutirao u desni ugao, ali golman Ostojić je sjajno reagovao.

Desetak minuta kasnije nova velika prilika za Pešića, koji izlazi oči u oči sa protivničkom golmanom, doduše iskosa sa desne strane, ali Ostojić brani i ovaj udarac.

Sve bolji golman Spartaka osujetio je i još jedan odličan pokušaj Milijaša iz slobodnog udarca, a onda je Zvezda kažnjena za sve ove neiskorišćene prilike.

Igrao se 39. minut meča, Čečarić je prošao po desnoj strani, stigao do gol-aut linije, onda vratio na ivicu peterca za Đuričina koji rutinski šalje loptu u mrežu Borjana - 1:0.

Ipak, nije dugo trajala radost domaćih. Samo tri minuta kasnije, ''skraćeni korner'' sa desne strane sjajno je izveo Milijaš, pronašao je Rodića na drugoj stativi, a ovaj glavom prosledio u gol - 1:1.

I kada se očekivao kraj poluvremena, Rodić još jednom pogađa za preokret - 2:1 za Zvezdu!
---
- -
- -
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Momčilo-PN
Sunday, 25.02.2018
15:55

Spartak se baš srčano borio.

avatar
Sunday, 25.02.2018
15:00

Zasto se uporno sece tako da ne vidimo kad je zaista doslo do dodavanja? Kod drugog gola je mozda bio ofsajd, a mnoge sudije bi svirale i kontrafaul.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.02.2018
15:36

Sta da vidis? Jel bio milimetarski ofsajd? Ti bi ga kao sudija video u guzvi od 20 ljudi? Potpuno posteno prvo poluvreme gde je Zvezda komotno mogla dati 6 golova. Bolje gledaj svoje gde se zna kako pobedjujete(ono kad 99% navijaca kazu da pobedu u prvenstvu sem Macve nisu zasluzili),ali bi i dalje titulu 😂😂😂

avatar
Sunday, 25.02.2018
18:08

Ja imem pravo da izrazim sumnju, nadam se da mi ne uskracujes to. Da li je bio penal za Zemun?

avatar
Pixi G0L iz kornera
Sunday, 25.02.2018
17:32

Tako bi sudile sudije kad bi sudio revolt, povratak kralja, don mile, zeljko grobar i RG Vili. Kako vas samo nije sramota da se na svakoj vesti o Zvezdi javno blamirate i spustate.

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 25.02.2018
14:56

Bez stida i srama.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 25.02.2018
15:16
avatar
zg partizan igokea
Sunday, 25.02.2018
15:41

Pesic je dzentlmenski promasio. Da grobari ne kukaju da smo pobedili zbog penala.