Ndijae priziva golove, Štrbac tri boda na Vračaru

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.12.2014.
18:55
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera Napretka Saša Štrbac kazao je da se njegova ekipa neće zadovoljiti jednim bodom na gostovanju Radu te da će "Čarapani" pokušati da pobedom nad Radom završe jesenji deo sezone.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Jesenji deo sezone u domaćem fudbalskom šampionatu nalazi se pred poslednjim poglavljem koje će biti zatvoreno tokom predstojećeg vikenda.

Fudbalere Napretka očekuje gostovanje "Građevinarima" na Vračaru a trener Saša Štrbac ističe da ostvarenje primarnog cilja ne znači da taktiziranje u duelu sa Radom.

"Pričali smo o tome da je cilj osvajanje četiri boda u poslednja tri jesenja meča, ali sigurno je da se nećemo zadovoljiti nerešenim rezultatom na Vračaru, već ćemo odigrati otvoreno i na pobedu" kazao je trener Napretka.

"Čarapani" su na poslednje dve utakmice osvojili tri boda, pošto su nakon poraza u Humskoj savladali Donji Srem rezultatom 3:1. Na poslednje dve utakmice u golgetersku formu ušao je Ibrahima Ndijae koji se nada da će jesenji deo šampionata završiti još jednim golom.

"Naše je da igramo kako nam trener kaže, i nadam se da ću postići pogodak protiv Rada. Daće Bog da tako završimo ovu polusezonu. Postigao sam pogodke u poslednje dve utakmice pa bi bilo lepo da tako i nastavim" dodao je Ndijae.

Napredak će na Vračaru biti drastično oslabljen neigranjem kapitena Nemanje Janičića, koji pauzira zbog četiri žuta kartona, a Štrbac neće moći da računa ni na Miloša Stanojevića, kome u ugovoru po kom je stigao iz Rada stoji da ne može da nastupa protiv beogradske ekipe.

Utakmica Rad - Napredak zakazana je za nedelju sa početkom od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke