Nazire se startna postava Partizana! (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.07.2018.
15:42
Izvor: Sportske.net

Na nekoliko pozicija Miroslav Đukić izabrao rešenja koja mnogi nisu videli kada se govori o postavi koja će odigrati prvu takmičarsku utakmicu u Nikšiću.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Devet dana pred prvi takmičarski meč u novoj sezoni fudbaleri Partizana imaće generalnu probu u Sloveniji.

Crno-beli od 17 časova u Kidričevu treba da odmere snage sa ukrajinskom Zarjom kojoj će Miroslav Đukić suprotstaviti sledeću jedanaestoricu igrača.

Partizan:
Kljajić - N. R. Miletić, Marković, Mitrović, Šehović - Suma, Jevtović, Zdjelar, Pantić - Nikolić, Rikardo;

Klupa: Jovičić, Vulićević, Enake, Valijente, N. G. Miletić, Kosović, Tošić, Kokir, Ožegović, Ivanović.

Dosta toga je na svom mestu, mada postoje neka rešenja koja nekima neće biti jasna. Filip Kljajić je na golu, očito će imati prednost u odnosu na Marka Jovičića ako Vladimir Stojković bude pošteđen u prvom meču sa Rudarom.

Nemanja Miletić je na desnom beku, tu treba očekivati Vulićevića, a onda bi moglo da dođe i do određenih korekcija na štoperskom tandemu. Zlatan Šehović igra levog beka i to je solucija kojoj je Đukić pribegao nakon odlaska Nemanje Antonova.

U veznom redu nema Marka Jankovića koji je imao i lakših problema sa povredom, pa je tako Sumi, Pantiću i Zdjelaru pridodat Marko Jevtović. Danilo Pantić je pomeren uz aut liniju da bi Jevtović zauzeo mesto na sredini terena.

Napadački tandem čine Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić i to je dvojac koji bi trebalo da počne i utakmicu u Nikšiću.

Partizan sastav
Foto: FK Partizan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Tuesday, 03.07.2018
18:04

Znaci, najbolnije tacke u timu nismo resili i ne nameravamo izgleda. Dobar zadnji vezni (Pantic i Zdjelar u paru to ne mogu da igraju) i bocne igrace koje bukvalno nemamo vec drugu sezonu. Sad ce vezne da guraju na stranu, slicno kao reprezentacija Srbije. Kakva je ovo postava sa Sumom i Panticem na krilnim pozicijama? Dalje, Djukic kao ni prosle sezone jednostavno ne zna kojih su mu to jedanaest na koje ce da se oslanja u 90% utakmica. Ne moze svaka utakmica da se igra sa drugacijom postavom, to nisu uspevali ni timovi koji su imali sto puta bolje igrace nego sto ih ima Partizan. Jednostavno, opet igramo najdosadniji fusdbal u Evropi, to smem da potpisem. Ekipa nije sposobna niti da konstantno napada, a ni da se konstantno brani. Preslabi smo u oba segmenta. Kontre ne umemo da otvorimo, jer jednostavno nasi veznjaci nemaju tu viziju kako se to radi ( i pored toga sto je dobar, Pantic je igrac koji previse komplikuje sa loptom i to mu je ozbiljan minus zbog koga nikad nece igrati u ekipama koje mozda po nekom kvalitetu zasluzuje). Sve u svemu, bice ovo mucna sezona, po svim pokazateljima. Mi ponovo nikog necemo moci lagano da dobijemo. Nevezano za sve ovo, ovaj komentator je zalutao na televiziju. Covek hiljadu puta kaze ko je za koga igrao pre Partizana, ne vidim sto to treba biti lajtmotiv prenosa utakmice.

avatar
bagra
Tuesday, 03.07.2018
16:25
avatar
svojnasvome
Tuesday, 03.07.2018
15:56

Grobar jesam, al ovo je vise nego smesan tim u odnosu na zvezdin....realno su odradili puno bolji prelazni rok po imenima a i vidim da pobedjuju u pripremnim mecevima tako da ovo sta radi nas bombas je vise nego jadno i bedno. Vec drugi letnji prelazni rok ocajno odradjen. Kupio dva povredjena igraca, ovog iz nase lige i Rikarda koji se ne zna sta mu je, macka u dzaku......Nikog nisu prodali jer nemaju koga, gomilaju igrace bez kvaliteta, plus tu je djukic koji je slag na tortu i velik minus u odnosu na Miloja....znaci totalan smo bedak i mislim da je sve jasno i pre početka sezone. Ovo sta se radi moze samo da stvara sliku o namernom urusavanju kluba koji vode neki sa strane preko ubqžacenih elemenata VVV, naivnog i zeljnog para bombasa i ovog zaista djukica kojeg niko nece...njemu dobro, nema odgovornost za reze a kinta leze...dno dna, fuj nek vas gleda rodbina, licno mi pretplatna skoro nece trebati, bar dok je ova bulumenta tu

avatar
SvetskiSampion
Tuesday, 03.07.2018
16:42

Odakle ti ideja da poredis Zvezdu i partizan?

avatar
Cika Boris Fr
Wednesday, 04.07.2018
00:06

Tacno da se ne moze uporediti zvezda i Partizan, zvedu finansira nacionalna banka Srbije, a Partizan iz sopstvenih izvora (od prodaje svojih najboljih igraca !!

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 03.07.2018
15:55

Ja ne znam cemu se ovi nadaju pored ovakve Zvezde.

avatar
John Terry 26
Tuesday, 03.07.2018
15:46

Rudar je iz Pljevalja, a ne iz Niksica

avatar
_Goran_
Tuesday, 03.07.2018
15:57

Utakmica ce se igrati u Niksicu, stadion Rudara ne zadovoljava standarde.