Navijači Zvezde jedva čekaju, šta je to smislio Dejan Stanković?

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.02.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net

Mnogo profitera od zimskih priprema, videćemo totalno drugačije "crveno-bele".

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde koji u jesenjem delu sezone nisu bili u prvom planu kod Vladana Milojevića dobili su veliku šansu da se dokažu novom šefu stručnog štaba Dejanu Stankoviću.

I tu priliku su iskoristili oberučke.

Postoji više "pobednika" zimskih priprema na Kipru i u Antaliji, Stanković je rešio da "rehabilituje" Srđana Babića koji je iz postave istisnuo Milunovića, a na velika vrata u tim ulaze Veljko Nikolić i Željko Gavrić od kojih se očekuje mnogo.

Takođe, formiran je tandem Petrović-Jovančić koji nije imao mnogo prilike da se dokaže na terenu u istom trenutku kod Milojevića, pa je jasna namera novog stručnog štaba da se na proleće osloni na domaće snage i fudbalere iz omladinske škole "crveno-belih".

Na golu zna se, Borjan je odlaskom Marka Marina postao kapiten i to sasvim zasluženo.

Odbranu će, pored Babića, činiti još i Gobeljić, Degenek i Rodić. Zanimljivo je da su sva trojica u jednom trenutku bila blizu napuštanja Ljutice Bogdana, ali ponuda koja bi mogla da zadovolji Zvezdine zahteve nije bilo.

Sredinu će držati Petrović i Jovančić s tim što se u trenažni proces vratio i Jovičić kojem će ipak biti potrebno vremena kako bi se vratio u prepoznatljivu formu. Za tim ravnopravno konkuriše i Vulić.

Veljko Nikolic

Stanković je jasno stavio do znanja da će igru graditi oko El Fardua Bena kojem će se u poslednjoj trećini terena pridružiti i dvojica mladih fudbalera željnih dokazivanja, Nikolić i Gavrić su u ovom trenutku budućnost kluba.

Svoju će šansu sa klupe vrlo verovatno čekati Ivanić, Garsija i Simić bez obzira što su prva dvojica u nekim trenucima bili projektovani za prvih 11.

Pošto od odlaska nije bilo ništa, u napadu je neprikosnoveni Boaći s tim što će sasvim sigurno deliti veliki deo minutaže sa Pavkovim.

Crvena zvezda u okviru 21. kola Superlige Srbije gostuje Čukaričkom na Banovom brdu, meč je na programu u subotu od 14.30.

Niko i dalje nije skroz "načisto" koji će fudbaleri od prvog minuta istrčati na terenu, ali sudeći prema poslednjim najavama ovako bi trebalo da izgleda tim Crvene zvezde protiv "brđana":

Borjan - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić - Petrović, Jovančić, Ben, Nikolić, Gavrić - Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 14.02.2020
13:39

Ne shvatam te navijače jugoslovenskog kluba Partizan zašto čuče na našim vestima i pametuju. Nas navijače Zvezde oni zanimaju kao "lanski sneg". Mi vodimo svoju brigu i uživamo u klubu za koji navijamo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
00:31

U tome i jeste razlmika izmedju nas i nih. Mi volimo Zvezdu vise od svega, a oni vise mrze Zvezdu nego sto vole svoj jugoslovenski fudbalski klub partizan.

avatar
Dorotej
Friday, 14.02.2020
13:36

Nije važno ko će da istrči na teren, nego kakva će biti igra. Igrači mnogo hvala Dejana Stankovića, pogledao sami snimke njegovih treninga, sve je jako pozitivno. Samo da uzmemo 3 boda na prvoj utakmici i da se vidi napredak u igri u odnosu na Milojevića. Na hrvatskom index portalu sam pročitao tekst o našem treneru. Neke stvari u vezi njega sam zaboravio. Impresivno kakvu karijeru je imao. Gde god je bio (3 kluba), svuda je bio upečatljiv, oslonac tima. Mag u pravom smislu te reči. Ako deo toga pretoči na igrače kao trener, tu energiju, posvećenost igri, dobro nam se piše.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 18.02.2020
12:51

Sto se tice energije, to ce sigurno donijeti. Ubijedjen sam da ce na sljedecem derbiju prstati, da ce momci dati sve od sebe. Ipak, Zezda sada zivi od Evrope, a tu se pika da prodjes dalje, sto je Miloje prefektno radio. Dazba ako 70 minuta satires Jang Bojs, ako na kraju izgubis. Derbiji su tek stvar prestiza, od Evrope se zivi, to ce da bude lakmus papir za Dekija.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 14.02.2020
12:14

Ne znam, nisam ubijedjen da je to dobitna kombinacija. Prije svega, nakon 3 evropske godine i preko 50 miliona evra slienih u kasu, zaista sam ocekivao da imamo mocniji sastav. Davanje sanse mladima ovako naprasno mi se ne cini kao dobra ideja, a skoro sigurno se sa ovakvim sastavom ne moze u kvalifikacije. Gradimo igru oko Bena, kome istice ugovor i skoro sigurno odlazi, ako je imao motiva jesanas da se ponovo dokazuje, sada je i to upitno. Najvise sam razocaran totalnom nesposobnoscu da se rijesimo na bilo koji nacin igraca na koje se ne racuna. Mnogo neizvijesnosti i mnogo strepnje kako ce to sve izgledati, barem sa moje strane. Naravno, podrska je uvijek tu, pogotovo za Stankovica, ali postoji vrijeme da se kaze sta ne valja, a ja mislim da je to vrijeme sada.

avatar
Dorotej
Monday, 17.02.2020
00:58

U problemima smo i to velikom. Pet stranaca su trash, a i neki domaći transferi nisu bili dobri (Simić, Ivanić, a donekle i Vulić, pre toga Čaušić, Jevtović). Prodali smo i Marina. Sada se uvode mladi stihijski. Uprkos svemu ja sam optimista. Uprava je indirektno priznala greške i to je korak napred.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 18.02.2020
12:48

Transferi domacih igraca nisu tako losi, s obzirom koliko su placeni i sta se od njih ocekivalo, Simic, Vukanovic, Vulic su dosta toga pruzili. Ivanic je posebna prica, otkad je dosao pisao sam da ne pokazuje nista posebno, a onda je naprasno sklonjen i sad ga nigdje nema. Uprava nije priznala gresku i krenula pravim putem, nego je isla na jednu stranu, a onda suocena sa malo losijim rezultatima (ili, prije bih rekao prevelikim ocekivanjima i jednim porazom u derbiju), okrenula politiku za 180 stepeni pritom direktno svaljujuci krivicu na strance. Ja nisam protiv iskusnih stranaca, bez njih se ne moze u Evropu, ali ako platis nekoga milion evra a posle sezone u kojoj je uglavnom bio clan prve postave i to u LS ne mozes ni da ga dzabe das jer niko ne moze da ga placa, tu nesto debelo ne stima.

avatar
bokibole
Monday, 17.02.2020
13:14

nemoj imati toliko negativnosti.Ne moze sve preko noci,samo tako.Prvi korak (neiskusne trenerske)legende Dekija je ucinjeno-sav skart-mars u p.m. polako,ne moze se sve preko noci,neka istrpimo i ovu polusezonu,neka da "pravim klincima" koji to zasluzuju sansu,pa posle bar 6 mes ili godinu dana suditi.Deki je legenda ZVEZDE,sigurno ce dati ne 100% nego milion,pa nadajmo se najboljem!!!!

avatar
Brajkoo
Friday, 14.02.2020
11:52

Deki je bio strasan fudbaler i za to kapa dole ali s'obzirom na koeficient njegove inteligencije tesko da moze nesto kao trener da napravi. Da se razumemo, titule u ping pong ligi nisu sporne dok je tu Kokeza,Surbatovic,Terzic,braca Toncev...ali u Evropi potpisujem katastrofu!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 17.02.2020
00:35

Ti nekom govoris o koeficijentu intelegencije, ti sto navijas za partizan, a svoj zivot si posvetio nasoj Zvezdi ljepi.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 14.02.2020
11:40

Ajmo Deki po prvu pobedu na klupi Zvezde.

avatar
pogled sa avale
Friday, 14.02.2020
11:17

pa Deki je smislio NOVE SUDIJE, za sigurnu titulu

avatar
Horhe Kampos
Friday, 14.02.2020
11:21

Нећемо да се вређамо, није Деки него Терза!

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 14.02.2020
11:41

Jeste, sve je Deki smislio ljepi, a evo vec prvu njegovu utakmicu sudi jedan verni clan jedne navijacke grupe iz Cokota.