Navijači žele ozbiljniji Partizan u trećem kolu, ima li i pozitivnih strana? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 02.08.2018.
20:07
Izvor: Sportske.net

Tokom prvog poluvremena bilo je dosta kritika, da li se nešto promenilo po završetku meča?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan se ponovo ''igrao sa živcima'' svojih navijača, loše je počeo revanš u Litvaniji, ali zahvaljujući Miletićevom golu u poslednjim sekundama prvog pooluvremena stvari su ipak došle na svoje mesto, jer bez obzira na probleme u igri, crno-beli jesu bolji tim od Trakaija i zasluženo idu dalje.

Po završetku meča u Viljnusu, i dalje se oseća nezadovoljstvo među pristalicama Partizana, nije to igra koju očekuju, pa svojim ljubimcima poručuju da pred okršaje sa Skandinavcima u trećem kolu treba da pokažu mnogo više ako žele jesen da provedu u Evropi.

U prilogu smo izdvojili neke od njihovih najnovijih komentara na Tviteru.
-
- - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Thursday, 02.08.2018
22:40

kakva evropa ............ treba se odma okrenuti borbi za play off u domacem prvenstvu, bice zestoka borba za to osmo mesto

avatar
djordja
Thursday, 02.08.2018
21:29

Nadam se da ce ova dileja od samozvano fudbalskog stručnjaka, shvatiti da bi bez trenera bili ozbiljnija ekippa

avatar
indosrbija
Thursday, 02.08.2018
21:21

Cestitam Partizanu kao prvo..Vidi se mali pomak..Odbrana solidna veceras,bekovi odlicni posebno levi miletic prijatno iznenadio.ovaj tim generalno ima problem oko prekida zbog nedostatka visokih igraca a to moze biti najveci problem protiv visokih danaca u sledecem kolu.Rikardo odlican uzimajuci u obzir formu saigraca(da su mu ben i radonja saigraci nadavao bi se golova).Jankovic se budi i pokazuje da ume,pantic borben ali ne i konkretan veceras.Kosovic isto pokazuje neke znake stare forme.Suma sumarum najgori veceras a Zdjelar po meni igrac utakmice..Partizan prolazi u grupnu fazu,ne znam zasto,ali sam siguran.

avatar
Drman83
Thursday, 02.08.2018
21:06

Djukiću,dosta je bilo...Upravo isplati čoveka i da se pozdravimo...Stolica je slobodan,preduzmi mere da preuzme ekipu koliko sutra..

avatar
zdenkomen
Thursday, 02.08.2018
20:30

Ljudi, pa ne igra Đukić. Slažem se da možda nije dovoljno dobar trener za Partizan, ali bio je u Valensiji. Problem je u jako lošem igračkom kadru koji ima. Oni na terenu nisu kompaktni, kao da ne žele srcem da izgaraju, čuvaju se a ne znam za koga i čega. Žalosno da nisu u stanju pobediti takav tim kao što je Trakai.

avatar
kosingas
Thursday, 02.08.2018
20:21

Dobrodošao Batice Mirkoviću

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 02.08.2018
20:16

Hahaha Suduva bi vas oduvala

avatar
Peca Partizan
Thursday, 02.08.2018
20:12

odlazi djukicu