Navijači Vojvodine osuli paljbu po Upravi!

Autor: Beta Beta
sreda 24.10.2018.
13:54
Izvor: Beta

Predstavnici navijača "Vojvodine" u Skupštini tog fudbaskog kluba iz Novog Sada, saopštili su danas da su nezadovoljni radom i rezultatima klupskog rukovodstva koje su okarakterisali kao "najneuspešniju upravu FK Vojvodina od 2005. godine".

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Oni su nezadovoljstvo izrazili povodom godinu dana rada Upravnog odbora na čelu sa predsednikom Vojvodine Dušanom Vlaovićem i članom Upravnog odbora Dušanom Bajatovićem.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom preuzimanja kluba, aktuelno rukovodstvo obećalo je "stabilnost i finansijsku konsolidaciju", ali je zapravo povećalo klupski budžet za 2,5 miliona evra dovođenjem 16 igrača za koje navode da "ne zaslužuju da nose dres kluba kao što je Vojvodina".

"Pored toga što su igrači koje je ova uprava dovela preplaćeni, aktuelno rukovodstvo nanosi dodatne troškove klubu plaćajući obeštećenje za te igrače, kao i plaćajući razne komisije, menadžere", piše u saopštenju.

Navijači smatraju da Upravni odbor ne doprinosi stabilizaciji kluba, već legalizuje dugove prethodnih uprava i "falsifikuje finansijske izveštaje kako bi mogli da otkupe dugove".

Dodaje se da su trenerima kluba u proteklom periodu dodeljene "ogromne plate", iako su kod prethodnih uprava radili za pet puta manje para, da je teren stadiona "Karađorđe" u Novom Sadu u najlošijem stanju, a nije ispunnjeno obećanje "da će klub afirmisati i pružiti šansu deci iz sopstvene omladinske škole".

"Zbog svega navedenog, apelujemo na sve navijače Vojvodine, i one kojima je 'stara dama' u srcu, da ne dozvole da se nastavi urušavanje našeg kluba, koji postoji već pune 104 godine", dodaje se u saopštenju.

Zapitali su i da li Dušan Bajatović, koji je i generalni direktor Srbijagasa, vodi FK Vojvodina u stečaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke