Navijači strahuju i za titulu! Podrška tragičaru uz pitanje: ''Zašto je baš on šutirao peti penal?'' (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.03.2018.
17:52
Izvor: Sportske.net

Brojne reakcije navijača Crvene zvezde posle današnje eliminacije crveno-belih iz Kupa Srbije...

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ponovo su potvrdili da su u padu forme posle povratka iz Moskve.

To je počelo da doklazi do izražaja za vikend protiv Napretka, a kulminiralo je danas na gostovanju Mačvi u Šapcu, u četvrtfinalu Kupa.

Šapčani su slavili posle penal serije (0-0, 5-4), a tragičar meča je Nemanja Radonjić, koji je jedini bio neprecizan, i to u poslednoj, petoj seriji, kada više nije bilo popravnog.

S obzirom da Radonjić nije bio u startnoj postavi danas, a imajući u vidu i da je jedan od najmlađih, navijači se pitaju zašto je baš on izabran da šutira u poslednjoj seriji.

Ipak, Zvezdine pristalice mu uglavnom šalju poruke podrške, a u prilogu su samo neki od brojnih komentara sa Tvitera.
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 14.03.2018
19:14

Najjaci je ovaj sto kaze kako li je ljudima da gledaju penale u finalu LS kad se on toliko nervira zbog Macve. Evo ja da ti kazem, mnogo stresno dva puta sam doziveo to.

avatar
Momčilo-PN
Wednesday, 14.03.2018
19:13

Radonjić i Pešić 15 miliona eu.

avatar
jfvr
Wednesday, 14.03.2018
19:06

Толико о томе како је Милојевић страшан тренер.....Какав пад форме,задње 3 утакмице Звезда једва добија,гол из офсајда против Напретка и непостојећи пенал против Воше....Страшан тренер уме да темпира форму...

avatar
ddr16
Wednesday, 14.03.2018
19:15

tempirao je formu kad je trebalo,usli smo u le i prosli grupu,odigrali odlicno i protiv cska,nije trenutno ekipa u formi,ali ovaj pad od 3,4 utakmice se morao desiti kad tad,plus su otisla dva najbolja igraca zimus,a nisu dovedene zamene,igraci koji ih menjaju nisu ni blizu tog kvaliteta. a do kraja prvestva ima jos 10-ak utakmica,tako da je do plej ofa moze da podigne formu ekipi i da privede posao kraju relativno rutinski...

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 14.03.2018
20:28

vidi se nedostatak onih sto su im otisli zimus i pored svega toga slab tim. da je djukic malo hrabriji bio jesenas ne bi ni bila ovolika razlika.

avatar
Wednesday, 14.03.2018
18:54

Srpski CR7 poslao loptu u Rusiju, a toliko je brz da će pre nje tamo stići, najkasnije sredinom juna. Pa dobro, šta, dešava se i CR7 da onako šutne.