Navijači Partizana mogu da odahnu, uskoro veoma bitan potpis u Humskoj!

Autor: Ivan Cvetković
petak 08.05.2020.
22:59
Izvor: Sportske.net, novosti

O tome je govorio sam fudbaler.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan bi uskoro mogao da završi veliki posao.

U intervjuu za Večernje novosti, fudbaler Partizana Nemanja Miletić otkrio je da će u toku naredne nedelje produžiti ugovor sa klubom na još tri godine.

"Razgovarao sam sa šefom i čelnicima kluba o novom trogodišnjem ugovoru. Ostale su praktično još samo neke sitnice tako da mogu da kažem da sve ide ka tome da ćemo nastaviti saradnju i da ću naredne nedelje staviti potpis na novi ugovor", rekao je novopočeni reprezentativac Srbije.

Dva meseca je prošlo od početka pauze, a fudbaleri su se konačni vratili na terene, ali pod posebnim uslovima.

"Moram da priznam da je sve bilo nekako čudno, ali prilagođavamo se polako. S obzirom na mere kojih se pridržavamo nismo u situaciji da se posvetimo igri i završnici, već samo kondiciji. Nisam baš siguran da li ćemo stići da se spremimo koliko je neophodno, međutim, dobro je što se vraćamo na teren jer bi po meni duža pauza bila pogubna. Iskreno, kod mene ne postoji strah od zaraze koronom, pridržavam se svih mera kao i moji saigrači i zato verujem da nećemo upasti u bilo kakve probleme.

Nemanja Miletic

Kako svi tako i mi, idemo korak po korak. Sve ovo što se dešava je novo za nas. Moram da priznam da mi je početak sezone u Evropi nekako najdraži period godine. Radujem se tom slatkom iščekivanju i već sada uveliko razmišljam o tom novom početku", istakao je Miletić.

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke