Navijači Partizana čekaju objašnjenja, evo kad se Savo obraća javnosti, najavljen i prenos uživo

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.02.2020.
14:39
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Neposredno posle kiksa u Senti izjavio je da je ''zadovoljan'' izdanjem svog tima i za neuspeh okrivio loš teren. Da li se do danas nešto promenilo u tim razmišljanjima?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Umesto napretka u igri što su mnogi očekivali, s obzirom da je ekipa iz jesenjeg dela sezone ostala na okupu i s obzirom da su crno-beli imali odlične uslove na pripremama u Turskoj i Kataru, prva dva kola u drugom delu sezone pokazala su da još ima dosta problema koje bi Savo Milošević sa svojim stručnim štabom trebalo što pre da reši.

Pre svega ono na šta je i sam trener Partizana ukazao posle meča sa Radnikom, a to je neefikasnost, koja je u još većoj meri došla do izražaja u subotu protiv TSC-a u Senti, gde crno-beli nisu ni stvorili previše izglednih prilika za golove.

Tu je Partizan jedva došao do boda iz jedanaesterca u nadoknadi vremena, pa je mnoge iznenadilo kada je Milošević istakao da je zadovoljniji tom utakmicom, nego onom protiv Radnika, koju su crno-beli dobili sa 3:0. Takođe, pohvalio je i svoje igrače zbog pokazanog karaktera.

Za to vreme, navijači su sve zabrinutiji, očekivalo se mnogo više u susret predstojećem večitom derbiju, pa će se sa velikom pažnjom pratiti sutrašnje obraćanje šefa struke crno-belih pred narednu utakmicu sa Proleterom.

Danas je iz Partizana saopšteno novinarima da će Miloševićeva pres konferencija biti održana u utorak od 14 časova na SC Partizan Teleoptik, kao i da će biti uživo prenošena na Partizanovom YouTube kanalu.

Milošević će svakako imati dosta toga da prokomentariše...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 25.02.2020
09:15

https://www.tvarenasport.com/emisije/pregledi-kola/kosarka/super-liga-srbije/pregled-linglong-tire-super-lige-srbije-gost-igor

avatar
Osijek 51
Monday, 24.02.2020
22:17

A, sta to do sada nije rekao, bolje bi bilo da je vise radio, a manje pricao. Kao bivsi centarfor odradio je dva prelazna roka, dva puta pripreme, a nezna pokazati svojim napadacima kako da za 180 min. postignu jedan gol. SRAMOTA. Kada mu navijaci ukazuju na greske koje se periodicno ponavljaju, on odgovara manirima arogancije tipa nekog politicara......

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 24.02.2020
20:12

Почиње Мапет Шоу. Комедија од тренера и клуба.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 25.02.2020
17:08

milojka gde je sada?

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 24.02.2020
18:10

Nece covek da kvari atmosveru pred derbi video je i on da smo losi a i voli da daje tako cudne izjave

avatar
Tuesday, 25.02.2020
09:15
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 26.02.2020
10:18