Navijači da ne brinu, Stojković zamenjen preventivno

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.10.2017.
10:55
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Crvene zvezde sa najvećim brojem minuta provedenih na terenu od početka sezone neće morati na pauzu, potvrdio je Vladan Milojević.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Lider domaćeg prvenstva savladao je Spartak (1:0) u odloženoj utakmici devetog kola Super lige Srbije, a navijače je zabrinulo to što je tokom drugog dela meča teren morao da napusti Filip Stojković.

Desni bek crveno-belih bio je nezamenjiv šraf u timu Vladana Milojevića od početka sezone i njegovog odsustvo bi svakako predstavljalo ozbiljan problem za ekipu.

Srećom, Filip Stojković neće morati na dužu pauzu što je potvrdio i Zvezdin trener.

"Žule Stojković je dobio udarac. Preventivno je zamenjen i, koliko znam, biće sve u redu sa njim", izjavio je Vladan Milojević.

Bivši fudbaler Čukaričkog i Minhena 1860. zatražio je zamenu u 51. minutu nakon što je dobio udarac. Umesto njega na teren je ušao Slavoljub Srnić.

Koliko je važno da Filip Stojković u svakom momentu bude na raspolaganju stručnom štabu potvrđuje podatak da je od početka sezone, u svim takmičenjima, računajući i kvalifikacije za Mundijal, na terenu proveo 2.134 minuta, što je skoro 24 cele utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke