Navijači Bešiktaša žele Partizan, jasno je i zbog čega! ''Grobari'' od pesimizma do vere u Mirkovićev poseban motiv! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2018.
14:17
Izvor: Sportske.net

Posle današnjeg žreba parova za plej-og kvalifikacija za Ligu Evrope, mnogo je više reakcija navijača Bešiktaša u odnosu na Partizanove.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvi utisak, gledajući sve to, jeste da se navijači Bešiktaša raduju eventualnom dvomeču sa Partizanom, pre svega jer su im još u svežem sećanju dueli protiv beogradskih crno-belih od pre četiri godine u Ligi Evrope.

Partizan je tada vodio Marko Nikolić, Bešiktaš je oba meča dobio, prvi u Beogradu sa ubedljivih 4:0, a u Istanbulu rezultatom 2:1.

To kao da je obeshrabrilo i navijače Partizana, koji su prilično pesimistički dočekali vest o mogućem duelu sa Turcima. Pre svega zbog očajne forme u kojoj se nalazi ekipa srpskog vicešampiona.

Ono što daje kakvu-takvu nadu pristalicama Partizana jeste i to što novi trener Partizana Zoran Mirković odlično poznaje atmosferu u Istanbulu, s obzirom da je svojevremeno igrao za Fenerbahče, velikog Bešiktaševog rivala u Turskoj.

Možda mu to bude poseban motiv...
-
- - - - - -
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Monday, 06.08.2018
14:43

Ljudi, ko god da nam je "pao" epilog bi bio isti. Ekipa igra uzasno sporo i bezidejno. Napad je neefikasan i da ne nabrajam sta sve jos ne valja. Djukic je trebao da bude smenjen jos u prosloj sezoni posle onoliko bodova zaostatka iza Zvezde. Ne razumem sta se cekalo? Navodno, alibi je bio plasman u grupnu fazu LE i zimovanje u Evropi. Slazem se da je to uspeh za svaki klub sa ovih prostora, ali ne zaboravimo da smo prvo imali veoma laku grupu u kojoj smo da smo bar malo vise imali znanja mogli biti i prvi. U prolecnom delu LE, ispali smo od ekipe koja je po svim segmentima oduvek bila losija od Partizana, no s obzirom i na tu cinjenicu kitili smo se perjem stecenim drugim mestom u grupnoj fazi.
Mnogo ranjije je trebao da se stvara tim za ovu sezonu, ali i strucni stab. Sta vise, ubedjen sam da i Ilijev, kao sportski direktor nije dovoljno kadar da pronadje odgovarajuca pojacanja. Ni sama uprava, nije uprava od koje moze da se ocekuje neko lepse sutra za Partizan. U njoj su ljudi koji su tu zalutali i koji ni sa sportom, a ni sa ekonomijom nisu bas nesto vicni. U njihovim biografijama nema vidljivog uspeha u ranijim poslovima. Kad se sve sabere i oduzme, realan rezultat otprilike izgleda ovako. Ova sezona na svim frontovima je vec izgubljena. I ako ima iceg dobrog u svemu tome, onda je to cinjenica da parizan kao institucija bar sad ima dovoljno vremena da promeni sve sto nije dobro, pocev od uprave, preko sportskog sektora, do fudbalera koji su poslednji vagon voza koji juri ka provaliji.

avatar
Copacabana
Monday, 06.08.2018
14:42

O kakvom Besiktasu se ovde prica. Partizan dalje od Danske nece videti Evrope.