Natho i "Bambi" predlažu nova pojačanja za Partizan

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.10.2019.
16:14
Izvor: Sportske.net

Stari prijatelji iz Moskve sada dele svlačionicu u Humskoj, a imaju i par predloga za upravu kluba.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bibras Natho i Zoran Tošić su tri godine sarađivali u moskovskom CSKA, poznaju se još duže, prvi kontakt ostvarili su dok je Izraelac branio boje Rubina iz Kazanja.

Priznao je Natho da mu prelazak u redove Partizana nije bio prva opcija, ali su Tošić i uprava "crno-belih" bili jako uporni, pokazali su mu da ga žele, što ga je nateralo da odabere ponudu iz Beograda.

Bilo je priče u finišu letnjeg prelaznog roka da bi mogao da im se pridruži još jedan bivši saigrač iz Moskve, napadač iz Obale Slonovače Sejdu Dumbija.

Dvojac sada da je zaista postojala mogućnost da sjajni napadač stigne u Humsku, ali ističu i da više nema opcija u redovima "Armejaca".

"Nema više opcija u CSKA za nas, čini mi se da igrači iz naše generacije polako završavaju karijere. Šalili smo se za Dumbiju, ali na kraju je i postojala mogućnost, ipak, bilo je kasno. Sada je samo Akinfejev tamo, tražićemo na drugoj strani", istakli su Tošić i Natho u intervjuu za "Novosti".

Vagner i Dumbija

Izraelac se potom nadovezao i predložio Partizanu neke od svojih sunarodnika.

"Možda možemo nekog iz Izraela. Ima dosta dobrih naših igrača u Kini, Španiji, Engleskoj... Jasno je da nemamo para za Erana Zahavija, možda on može nas da kupi", dodao je sjajni vezista.

Za kraj, Zoran Tošić ne krije da je želeo CSKA u grupnoj fazi Lige Evrope, ali veruje da je zato sada prava prilika da se nađu u eliminacionoj fazi ovog takmičenja.

"Nema veze, videćemo se valjda na proleće, u eliminacionoj fazi. Mančester je uvek Mančester, bez obzira na to u kakvoj je formi, ali mi smo već u više navrata od početka sezone pokazali da možemo sa svima. Kod nas u Humskoj je zaista sve moguće", zaključio je "Bambi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Wednesday, 16.10.2019
17:45

Sta to znaci, bilo je kasno?

avatar
ŠDanilo
Wednesday, 16.10.2019
17:43

Miloš Jojić pre svih. Valjda treba da stavimo akcenat na domaće igrače.