Nastavljaju se napadi na FSS - Odzvanjaju reči Slavoljuba Muslina!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.11.2020.
09:46
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor pružio podršku Nemanji Vidiću.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Raste podrška Nemanji Vidiću iz dana u dan nakon što je osuo paljbu po Fudbalskom savezu Srbije i ljudima koji vode taj savez.

Bivši kapiten Mančester junajteda smatra da je potrebno sve iz temelja menjati i da je sistem loš, što ne dokazuju samo loši rezultati nacionalne selekcije, već i loš rad sa mlađim selekcijama.

O svemu tome je za "Novosti" govorio i Slavoljub Muslin, selektor koji se rastao sa reprezentacijom nakon što je obezbedio plasman na Mundijal 2018. godine.

"Nemanju Vidića sam još 2001. godine trenirao u Zvezdi, pošto je bilo jasno da je u omladinskom pogonu dominantan igrač. Izuzetno ga cenim kao čoveka i kao fudbalera. Podatak da je poneo i kapitensku traku Mančester junajteda, a i da je izabran za najboljeg defanzivnog fudbalera svih vremena ovog slavnog kluba, dovoljno govori o njemu", kaže Muslin za "Novosti".

"Nije me iznenadila njegova reakcija i to otvoreno pismo. Vidić je, pre svega, izuzetno pravedan čovek. Očigledno je da ga boli sve ovo što se dešava u srpskom fudbalu. U potpunosti se slažem sa svim što je naveo u svom obraćanju fudbalskoj Srbiji", rekao je Slavoljub Muslin.

baner

Bivši selektor je rekao da se sigurno nikada neće vratiti u srpski fudbal.

"Mene odavno ne interesuje rad u srpskom fudbalu i sa te strane nemam nikakve zadnje namere kada pričam o onome na šta je Nemanja Vidić pre dva dana direktno ukazao. Ja sam sa srpskim fudbalom, dakle, završio. Ali, jednostavno, boli i mene sve ovo, kao čoveka i trenera. Apsolutno niko ne treba da sumnja u iskrenost Vidićevih reči. On je jednostavno takav, pošten do srži. Tog čoveka možeš da uzmeš pod ruku i sa njim ideš u rat", rekao je Slavoljub Muslin.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 22.11.2020
14:34

Ajmo Zvezdasi svi zajedno da srusimo FSS toleta tolimira karadzica i da vise u prvenstvu ne gledamo kako jedan mali klub iz Zvezdinog komsiluka pljacka i otima bodove drugim klubovima i sve uz parolu "drz' te lopova", a od njih vecih nema.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 22.11.2020
10:53

Muslin i Vidic protiv Zigica i Pantelica. I Matijasevica.

avatar
ddr16
Sunday, 22.11.2020
11:32

niko tu konkretno nije protiv zigica ili pantelica ili nekog pojedinca,tu su protiv sistema,koji je katastrofalan,a zigic i pantelic su marionete cisto da bi izlgedalo da u savezu ima neko iole iz struke,i sad kad su vec tamo naravno da nece sami sebe da kritikuju nego moraju da se brane iako su i oni svesni da je nemanja u pravu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 24.11.2020
13:09

Nemoj da mi kvaris komentar:-D To uvek tako i krene, nece sami sebe pa se na kraju pretvore u najvece zastitnike lika i dela onog nepismenog.

avatar
toma1980
Sunday, 22.11.2020
12:30

Izjavio Darko Kovacevic da Kokeza nije Kriv!! Bilo bi dobro da Vesic Gorana postave na celo FSS-a