Nastavlja se tumbanje spiska, problem i za crno-bele, Partizanovci u glavnim ulogama!

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.09.2020.
09:38
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Samo tri dana ostalo je do naredne utakmice, a selektor ''Orlića'' Ilija Stolica i dalje u hodu menja spisak igrača na koje će moći da računa.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Ne prestaju problemi za mladu reprezentaciju Srbije uoči kvalifikacionih mečeva sa Letonijom i Bugarskom.

Pisali smo već da selektor Ilija Stolica ne može da računa na napadače Dejana Joveljića i Slobodana Tedića, kao ni na Ranka Veselinovića, a neizvesni su dolasci i Svetozara Markovića i Nikole Čumića iz Olimpijakosa, sve zbog procedura vezanih za koronavirus i mogućnosti klubova da stopiraju dolaske igrača na reprezentativna okupljanja.

Ali, nije ni to sve, iz FSS-a je stiglo još loših vesti. Zbog povreda selektor Stolica neće moći da računa ni na krilnog fudbalera Partizana Filipa Stevanovića, kao ni na golmana Rada Dušana Markovića.

Kada je Stevanović u pitanju, na sajtu FSS je navedeno da je on doživeo povredu u meču sa Vojvodinom, kao i da je naknadnim pregledima utvrđeno da ne može da pomogne ''Orlićima'' u predstojećim mečevima.

Selektor Ilija Stolica je zbog svega ovoga reagovao pozivanjem u nacionalni tim i golmana Partizana Aleksandra Popovića, kao i napadača Čukaričkog Marka Šarića.

Podsetimo, ''Orlići'' već 4. septembra gostuju u Letoniji, a četiri dana kasnije dočekaće Bugarsku u Gornjem Milanovcu.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shadows
Tuesday, 01.09.2020
14:37

Nek igraju igraci Vose I CZ.Kad se krade u FSS na stetu Partizana a kad je tesko sve fudbaleri Partizana nek igra Terza I Kokeza.