Nastavlja se Super liga - Zvezda čeka Čukarički, Partizan igra u Šapcu

Autor: Beta Beta
petak 24.08.2018.
11:23
Izvor: Beta

Utakmicama šestog kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda dočekuje Čukarički, a Partizan će u Šapcu igrati protiv Mačve.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Prva utakmica šestog kola igra se večeras od 20 časova u Novom Sadu, izmedju Proletera i Vojvodine.

Vodeća Crvena zvezda u subotu od 20.30 igra na svom stadionu protiv Čukaričkog i pokušaće da zadrži maksimalni učinak i prvo mesto na tabeli. Takodje, i Čukarički želi da ostvari dobar rezultat kako bi ostao u vrhu tabele, pošto kao trećeplasirani sa 11 bodova ima bod manje od Zvezde, koja ima i utakmicu manje.

Partizan u nedelju od 19.30 igra u Šapcu protiv Mačve i treba mu pobeda kako bi se priključio vodećim ekipama. Crno-beli u duel ulaze posle jučerašnjeg remija 1:1 sa turskim Bešiktašem, u baražu za Ligu Evropa.

Ekipa Zorana Mirkovića je šesta na tabeli sa sedam bodova i utakmicom manje, a Mačva je sedma sa istim brojem bodova.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 20 časova u Nišu protiv Napretka i pokušaće da pobede kako bi zadržali drugo mesto na tabeli. Radnički ima 12 bodova kao i Zvezda, ali i utakmicu više. Ekipa iz Kruševca je bez pobede u poslednje tri utakmice i 12. je na tabeli sa pet bodova.

Posle dve uzastopne pobede, fudbaleri Rada igraju u subotu od 20 časova kao domaćini protiv Mladosti i pokušaće da nastave dobar niz, dok klub iz Lučana želi da i dalje ostane neporažen i pri vrhu tabele. 

Mladost zauzima četvrto mesto na tabeli sa 11 bodova, a "gradjevinari" su 10. na tabeli sa šest bodova.

U duelu jedinih ekipa koje još nemaju pobedu u nedelju od 20 časova Dinamo iz Vranja u Surdulici dočekuje Zemun, u istom terminu u Beogradu igraju Voždovac i Spartak, dok će Bačka u subotu od 20 časova kao domaćin igrati protiv Radnika.

Parovi šestog kola Super lige Srbije:

Proleter - Vojvodina (20.00)

Subota:

Radnički - Napredak (20.00)
Rad - Mladost (20.00)
Bačka - Radnik (20.00)
Crvena zvezda - Čukarički (20.30)


Nedelja:

Mačva - Partizan (19.30)
Dinamo - Zemun (20.00)
Voždovac - Spartak (20.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke