Nastavlja se i Prva liga Srbije, Kragujevčani na premijeri u Dobanovcima

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.05.2020.
23:33
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Nije samo Superliga, u petak kreću i prvoligaši.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije prekinuto je u martu posle 26. kola, a do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola.

S obzirom da je ozvaničena odluka o proširenju Superlige sa 16 na 20 klubova, borba za vrh tabele je postala još zanimljivija, a jedna od ekipa koja se nada plasmanu u Superligu je i Radnički iz Kragujevca, pogotovo posle najava da Grafičar i Kabel, bez obzira na plasman neće ići u najviši rang.

Kragujevčani će startovati već u petak, gostovanjem u Dobanovcima kod poslednjeplasirane Budućnosti, a svoja očekivanja je za klupski sajt izneo trener Darko Milisavljević.

''Prijatno sam iznenađen činjenicom da nismo imali većih problema od povratka u trenažni proces. Momci su pokazali visok stepen radne etike, što je za svaku pohvalu, a ono što je najvažnije, to je da su nas zaobišle povrede.

Još uvek nemamo baš jasnu predstavu gde se nalazimo u ovom trenutku sa takmičarskom formom, ali smatram da ćemo biti spremni za završetak sezone i da ćemo ove četiri preostale utakmice odigrati na maksimalnom nivou'', izjavio je Milisavljević.

''Činjenica je da i ako pobedimo sve četiri utakmice do kraja sezone, opet ćemo biti tu negde 'ispod crte'. Taj bodovni zaostatak iz nekog prethodnog perioda dosta je veliki i teško ga je nadomestiti u ova četiri kola. U svakom slučaju, ne treba previše da se bavimo kalkulacijama, već isključivo da gledamo svoje dvorište i da se potrudimo da na što bolji način završimo ovu sezonu'', dodao je trener Radničkog.

Prva liga Srbije, 27. kolo

Petak
17:30h Budućnost Dobanovci - Radnički 1923

Subota
17:30h Grafičar - OFK Bačka
17:30h Novi Pazar - Dinamo
17:30h OFK Žarkovo - Zlatibor

Nedelja

17:30h Radnički Pirot - Smederevo
17:30h Trajal - Sinđelić
17:30h zemun- Kabel

Ponedeljak

18:00h Kolubara - Metalac
- 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke